Bundesliga: Hoffenheim vs Bayern Munchen

Returul din Bundesliga va debuta cu un meci de gală. Primul meci al anului din campionatul Germaniei este duelul dintre Hoffenheim vs Bayern Munchen. Ne aşteptăm să fie un meci foarte interesant în care ambele formaţii vor da totul pentru cele trei puncte puse în joc. Meicul tur dintre cele două formaţii a fost câştigat de Bazern cu scorul de 3-1. Ultimele 5 jocuri directe dintre cele două formaţii au fost câştigate de echipa gazdă a partidei. Astăzi vom asista tot la o victorie a gazdelor? Chiar dacă diferenţa dintre cele două formaţii, în clasament este una destul de mare, jocul se anunţă unul foarte dificil pentru ambele formaţii. Câştigă alături de noi la pariuri sportive.

Lupta pentru puncte în Hoffenheim vs Bayern Munchen

Hoffenheim porneşte cu şansa a doua în jocul de astăzi. Ei ocupă poziţia a 7-a a clasamnetului cu 25 de puncte acumulate. În ultimele 6 etape disputate în Bundesliga cei de la Hoffe au obţinut tot atâtea rezultate de egalitate. În amicalele disputate în această iarnă au învins pe St. Truiden cu scorul de 5-2 dar au pierdut ăn faţa celor de la Anderlecht cu scorul de 3-2. Elevii lui Nagelsmann vin după trei rezultate de egalitate pe teren propriu. Pariază zi de zi alături de noi la pariuri sportive.

Bayern Munchen este obligată să câştige astăzi pentru a pune presiune pe Borusia Dortmund, cu care este în lupta pentru titlu. Bavarezii sunt pe poziţia a doua a clasamentului la 6 puncte de marea rivală. Oaspeţii partidei de astăzi au încheiat anul 2018 într-o formă de zile mari. Ei au reuşit 5 victorii în ultimele 5 etape. În meciurile de pregătire din această iarnă nici ei nu au mers foarte bine. La Telekom Cup au remizat contra celor de la Dusseldorf şi Monchengladbach. Riberz şi Tolisso nu vor putea evolua în acest meci pentru cei de la Bayern.

Hoffenheim vs Bayern Munchen se anunţă a fi un meci foarte interesant. Vom paria pe victoria bavareziilor care ne va aduce o cotă de 1.48. Sunt două echipe foarte puternice ale Bundesligii, să nu uităm faptul că în toamna trecută au reprezentat Germania în UEFA Champions League. GG şi peste 2,5 goluri ne aduce o cotă de 1.80 care în opinia noastră este una ce nu trebuie ratată. Pariază în fiecare zi alături de noi şi pe termen lung o să realizezi un profit consistent.