Bundesliga: Hertha vs Schalke

Runda cu numărul 19 din Bundesliga va debuta în această seară. Meciul de deschidere al acestei etape este unul cât se poate de spectaculos. Hertha va primi vizita celor de la Schalke şi acest lucru anunţă că vom asista la o partidă foarte inetersantă. Meciul tur dintre cele două echipe a fost câştigat de cei de la Hertha cu scorul de 2-0. În ultimele şase meciuri directe a marcat o singură echipă şi s-au înscris sub 2.5 goluri. Cinci dintre aceste jocuri s-au terminat cu scorul de 2-0 pentru una sau alta dintre echipe. Profită de promoţiile noastre de pe site şi câştigă zi de zi la pariuri sportive.

Derby-ul zilei Hertha vs Schalke

Hertha porneşte din postura de favorită în acest joc. Gazdele partidei de astăzi sunt pe poziţia a 7-a a clasamentului după ce au acumulat 27 de puncte. Hertha, cu un succes astăzi va putea ajunge pe un loc de cupă europeană ceea ce înseamnă că astăzi vor avea o motivaţie în plus. În faţa propriilor suporteri cei de la Hertha sunt o echipe care pierde destul de greu. În 8 meciuri disputate pe teren propriu ei au pierdut o singură dată şi ţinând cont că astăzi nu vor întâlni una dintre forţele Germaniei au toate şansele să obţină un rezultat pozitiv. Câştigă la pariuri sportive alături de noi.

Schalke rămâne o echipă puternică ce poate pune probleme oricărui adversar. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 12-a a clasamentului cu 21 de puncte acumulate. În prima etapă a acestui an cei de la Schalke au obţinut o victorie foarte importantă contra celor de la Wolfsburg demonstrând astfel că sunt o echipă aflată într-o formă foarte bună. În ultimele trei deplasări, oaspeţii partidei de astăzi nu au siferit nici o înfrângere, iar astăzi pot spera la un rezultat pozitiv chiar dacă o să le fie foarte dificil.

Hertha vs Schalke este un meci care se anunţă a fi foarte echilibrat. Ambele echipe au şanse şi speră să profite de şansa lor. Vom paria pe victoria echipei gazdă care credem noi va pleca cu prima şansă.  Victoria Herthei ne va aduce o cotă de 2.60. Un alt pariu de luat în caluc este cel conform căruia doar una dintre cele două formaţii va reuşi să înscrie. NG are o cotă de 1.80. Sub2,5 goluri la o cotă de 1.70 este un pariu care nu trebuie ratat în opinia noastră.