Bundesliga: Hertha vs Bayern Munchen

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Hertha - Bayern Munchen
1
10,50
X
5,80
2
1,27

O nouă rundă din Bundesliga stă să înceapă. Meciul de deschidere al acestei etape va fi cel dintre Hertha vs Bayern Munchen. Acest joc va avea lovitura de start de la ora 21:30 pe stadionul Olympiastadion. Am ales să pariem pe acest meci deoarece în ultimele trei meciuri directe am asistat la rezultate foarte interesante. În ultimele trei meciuri directe s-au înregistrat rezultate de egalitate. Oare și astăzi vom vedea tot un egal. Ne așteptăm la un meci foarte interesant ce nu trebuie ratat. Acest meci l-am ales să fie pariul zilei pe site-ul Beturi.ro.

Spectacol între Hertha vs Bayern Munchen

Hertha chiar dacă a început bine acest sezon, ei vor porni cu șansa a doua în acest meci. După cinci etape gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a patra a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 10 puncte dupa trei victorii și un rezultat de egalitate. Ultima etapă disputată a adus pentru cei de pa Hertha prima înfrângere a acestui sezon. Ei au pierdut contra celor de la Werder Bremen cu scorul de 3-1. Acesta este primul pas gresit al celor de la Hertha în acest sezon. Gazdele partidei de astăzi nu se vor putea baza oe Grujic și Torunarigha. Pariul zilei ne va aduce o cotă de 1.27 pentru acest meci.

Bayern Munchen pornește cu prima șansă în acest meci. Bavarezii au fost foarte aproape de un start perfect de sezon dacă nu ar fi primit gol în minutul 87 al partidei cu Augsburg. Cu 13 puncte Bayern ocupă prima poziție a clasamentului și nu are nici o emoție pentru titlul de campioană. Pentru acest meci Nico Kovac nu se va putea baza pe Coman, Rafinha și Tolisso. Dacă bavarezii nu își vor trece în cont cele trei puncte va fi o mare surpriză. Bayern are cea mai bună defensivă a sezonului cu doar trei goluri primite. Astăzi ne așteptăm ca Bayern să facă un meci foarte bun care să fie ca o revanșă pentru jocul cu Augsburg.

Partida dintre Hertha vs Bayern Munchen ne va aduce o serie de pariuri câștigătoare. Putem miza pe faptul că vom vedea peste 2.5 goluri astăzi. Acest pronostic vine cu o cotă de 1.80. La o cota de 1.65 putem miza pe faptul că ambele formații vor reuși să înscrie. Pariază cu noi și câștigă în fiecare zi.