Bundesliga : Hannover vs Red Bull Leipzig

Mai sunt doar câteva ore până când o nouă etapă din Bundesliga va debuta. Este vorba despre etapa cu numărul 20 care se anunţă a fi una extreme de interesantă. În primul meci al acestei etape Hannover va primi vizita celor de la Red Bull Leipzig. Diferenţa în acest moment este destul de mare între cele două echipe dar asta nu înseamnă că va lipsi spectacolul. Meciul tur dintre cele două formaţii a fost câştigat de cei de la Leipzig cu scorul de 3-2 după o partidă foarte disputată. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre zi de zi.

Lupta pentru puncte în Hannover vs Red Bull Leipzig

Hannover porenşte cu a doua şansă în acest duel. Singurul avantaj putem spune este acela că va evolua pe eren propriu. În clasament, gazdele partidei de astăzi ocupă doar poziţia a 19-a care este retrogradabilă. Ei au reuşit să acumumleze doar 11 puncte ceea ce este foarte puţin. Ultima victorie în campionat a fost obţinută la începutul lunii noiembrie. De atunci au trecut 8 etape în care cei de la Hanoover nu au reuşit să mai obţină vreun succes. Pentru meciul de astăzi nu se vor putea baza pe Haraguchi, Hubers şi Fulkrug. Pariază şi câştigă cu biletul zilei porpus de echipa noastră.

Red Bull Leipzig este mare favorită la cele trei puncte puse în joc. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 4-a a clasamentului. Ei au reuşit să acumuleze 34 de puncte. Chiar dacă au început anul cu o înfrângere contra celor de la Dortmund în cea de-a doua rundă s-au impus în faţa celor de la Dusseldorf cu scorul de 4-0. Punctul forte al oaspeţilor în acest sezon este defensiva. Ei au arătat o foarte bună organizare defensivă şi au a doua apărare din Germania în acest sezon.

Hannover vs Red Bull Leipzig se anunţă a fi un meci foarte inetersant în care vom vedea multe goluri. Vom paria pe faptul că Hannover nu va reuşi să marcheze astăzi. NG ne va aduce o cotă de 1.70. Cota de 1.60 pentru un succes al celor de la Leipzig nu ar trebui ratată în opinia noastră. Un alt pronostic care este unul avantajos este acela conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri la o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de noi şi pe termen lung o să câştigi.