Bundesliga: Hannover vs Dortmund

Recomandarea noastră: 2

Hannover - Dortmund
1
5,60
X
4,50
2
1,54

Borussia Dortmund încearcă să numere din trei în trei. Astăzi va întâlni un nou adversar foarte puternic. Hannover vs Dortmund deschide etapa cu numărul doi a acestui sezon. Ultimele meciuri directe dintre cele două formații ne-au oferit meciuri foarte interesante și disputate. În trei din ultimele cinci meciuri directe s-au marcat cel puțin cinci goluri. Ambele formații au început bine sezonul dar pentru acest meci avem o favorită clară. Pariul zilei care este acest meci ne aduce o cotă foarte avantajoasă în opinia noastră.

Spectacol în Hannover vs Dortmund

Hannover pornește cu a doua șansă în acest meci. Gazdele partidei de astăzi pot furniza o surpriză în orice moment deoarece au în componență jucători de o valoare foarte mare. În prima etapă a sezonului cei de la Hannover au obținut o remiză în partida contra celor de la Bremen. Scorul acelei partide a fost 1-1. Înainte de acel meci gazdele partidei de astăzi au învins pe Karlsruher în Cupa Germaniei cu scorul de 6-0. Pentru cei de la Hannover este foarte important că nu vor avea nici un jucător indisponibil pentru acest meci. Faptul că vor evolua în fața propriilor suporteri reprezintă un avantaj foarte mare pentru ei. Chiar dacă nu sunt una dintre echipele de top ale Bundesligii, ei pot încurca pe oricine în orice moment. Pariul zilei ne aduce o cotă de1.53.

Dortmund este cotată ca mare favorită în acest meci. Oaspeții partidei de astăzi au un moral foarte bun pentru acest joc. Borussia vine după o victorie clară în prima etapă în fața celor de la Red Bull Leipzig. Acel meci a fost câștigat cu scorul de 4-1. Pentru Dortmund în acel meci au marcat Dahoud, Witsel și Reus iar cei se la Leipzig și-au înscris un autogol. Pentru oaspeți singurul absent al partidei este Larsen. Considerăm ca această absență nu va influența jocul de astăzi. Borussia Dortmund a început perfect sezonul deoarece a obținut o victorie și în Cupa Germaniei cu scorul de 6-0 în fața celor de la Furth.

În meciul dintre Hannover vs Dortmund ne așteptăm la un joc foarte disputat. La o cotă de 1.65 putem merge pe un pont conform căruia ambele formații vor reuși să marcheze. Cota de 1.60 pentru pentru 2.5 goluri în meci considerăm că are șanse foarte mari să ne aducă profit. Pariază în fiecare zi pe ponturile oferite de noi iar pe termen lung o să realizezi profit.