Bundesliga: Freiburg vs Borussia Dortmund

Lupta la titlu în Bundesliga este din ce în ce mai interesantă. Bayern Munchen şi Borussia Dortmund continuă lupta de la distanţă. Freiburg vs Borussia Dortmund este cel mai interesant meci al zilei din Bundesliga. Fluierul de start al acestei partide va fi de la ora 16:30. În acest meci avem o favorită clară dar în orice moment calculele hârtiei pot fi răsturnate. Meciul tur dintre cele două formaţii a fost câştigat de cei de la Dortmund cu scorul de 2-0. Două din ultimele trei meciuri directe s-au terminat la egalitate. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei propus de noi şi o să câştigi.

Fotbal ofensiv în Freiburg vs Borussia Dortmund

Freiburg nu traversează o perioadă foarte bună astfel că o va aştepta un meci foarte dificil în această seară. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a 13-a a clasamentului cu 32 de puncte acumulate. Ultima perioadă este una extrem de grea pentru ei. În utlimele 4 etape au reuşit să acumuleze doa 2 puncte. Mai mult, în ultimele două etape au suferit două înfrângeri. Totuşi pe teren propriu cei de la Freiburg merg destul de bine. Două victorii şi două rezultate de egalitate au înregistrat în ultimele 4 runde disputate. Biletul zilei poate fi o sursă de profit dacă alegi să mergi pe mâna noastră.

Borussia Dortmund porneşte din postura de favorită astăzi şi este obligată să câştige pentru a se apropia la un singur punct de cei de la Bayern Munchen, care a învins ieri pe Werder cu scorul de 1-0. Oaspeţii partidei de astăzi sunt pe poziţia a doua a clasamnetului la 4 puncte în spatele marii rivale. Patru victorii şi o înfrângere sunt rezultatele înregistrate în ultimele 5 etape de cei de la Dortmund. Dacă nu vor învinge astăzi vor pierde o şansă importantă în lupta la titlu.

Freiburg vs Borussia Dortmund este cel mai interesant meci al zilei din fotbalul german. Ambele echipe îşi doresc un rezultat bun astăzi dar noi la o cotă de 1.47 vom merge pe victoria celor de la Borussia Dortmund. Ambele echipe au un fotbal bazat ep ofensivă. Astfel la o cotă de 1.70 putem miza pe un GG. Un alt pariu de luat în calcul şi care are mari şanse de a fi unul câştigător este cel conform căruia vor fi peste 2,5 goluri. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază zi de zi alături de noi.