Bundesliga: Frankfurt vs Leverkusen

Recomandarea noastră: x

Bundesliga, Frankfurt, Leverkusen
Frankfurt - Leverkusen
1
2.40
X
3.65
2
2.75

După ce ieri am asistat la o serie de meciuri deosebit de spectaculoase, astăzi sunt programate două partide ce ne vor ține aproape de micul ecran. Cele două formații seluptă pentru prima jumătate a clasamentului, astfel că sunt toate șansele să asistăm la un meci spectaculos. Ultimele meciuri directe au fost unele foarte interesente deoarece Leverkusen a reușit să câștige ultimele trei meciuri directe. Mai mult, în aceste trei meciuri cei de la Eintracht au marcat un singur gol. Astăzi poate fi momentul revanșei pentru ei. Cotele oferite de cele mai bune case de pariuri sunt unele destul de echilibrate astfel că ne așteptăm la un meci foarte interesant, care este deschis oricărui rezultat.

Fotbal german Frankfurt vs Leverkusen

Frankfurt face un sezon destul de bun ținând cont de condiția echipei. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a cincea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 23 de puncte. Trebuie să notăm faptul că cei de la Eintracht au suferit două înfrângeri în ultimele două etape, astfel că cea mai bună soluție pentru a ieși din această formă slabă, este o victorie astăzi. Din tabăra celor de la Frankfurt pentru acest meci nu vor putea evolua Torro, Chandler și Allan. Într-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu cei de la Frankfurt ocupă doar poziția a 10-a astfel că în fața propriilor suporteri nu sunt o echipă de speriat. Pariază și câștigă la cele mai bune case de pariuri.

Leverkusen pare că nu reușește să se ridice la nivelul  performanțelor din ultimele sezoane. Farmaciștii ocupă doar poziția a 11-a a clasamentului. Ei au reușit până în acest moment să acumuleze doar 18 puncte. Totuși trebuie să notăm faptul că forma lor de moment este una destul de bună deoarece au reușit să obțină două victorii și un rezultat de egalitate în ultimele trei meciuri disputate. Cei de la Bayern Leerkusen nu se vor putea baza astăzi pe Rohjanpalo.

Partida dintre Frankfurt vs Leverkusen se anunță a fi una deosebit de interesantă. În Bundesliga orice minge este abordată cu o dorință de victorie foarte mare de către Jucători. Pentru meciul de astăzi vom miza peun rezultat de egalitate. Pentru alegerea acestui pont ne-a atras atenția cota foarte avantajoasă. Putem  miza și pe faptul că ambele formații vor reuși să marcheze. GG-ul vine cu o cotă de 1.70. Pariază alături de noi etapă de etapă.