Bundesliga: Frankfurt vs Dortmund

Borussia Dortmund îşi continuă drumul spre titlu în Bundesliga. Astăzi va avea un nou examen în deplasare contra celor de la Eontracht Frankfurt. Spectacolul nu are cum să ne lipsească de la acest meci deoarece ambelee chipe sunt în partea superioară a clasamentului. Meciul tur dintre cele două echipe a fost câştigat clar de cei de la Dortmund cu scorul de 3-1 dar astăzi îi va aştepta o partidă mult mai dificilă. Oaspeţii au şi avantajul moral în acest meci deoarece au reuşit să se impună  în 4 din ultimele cinci meciuri directe. Pariază şi câştigă în fiecare zi alături de noi la pariuri sportive.

Drumul spre titlu Frankfurt vs Dortmund

FRankfurt face un sezon foarte bun. Gazdele partidei de astăzi sun tuna dintre surprizele plăcute ale acestui sezon din Bundesliga. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a cincea a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 31 de puncte. În cele două etape ale acestui an ei au reuşit să obţină patru puncte. Într-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu cei de la Eintracht ocupă poziţia a cincea a clasamnetului ceea ce ne arată că se descurcă foarte bine în faţa propriilor suporteri. Pentru meciul din această seară nu se vor putea baza pe Torro. Joacă şi câştigă la pariuri sportive alături de echipa noastră în fiecare zi.

Dortmund porneşte din postura de mare favorită. Pentru a mai face un pas spre titlu oaspeţii partidei de astăzi trebuie să mai obţină un succes. Cei de la Borussia au 6 pucnte avans faţă de marea rivală Bayern Munchen. Toprak este singurul jucător al oaspeţilor ce nu va putea evolua în jocul de astăzi. În meciurile din deplasare din acest sezon cei de la Dortmund au înregsitrat o singură înfrângere. Astăzi vor purni ca mari favoriţi dar terbuie să fie atenţi şi să nu le dea gazdelor şansa să marcheze.

Frankfurt vs Dortmund este un meci ce nu ar trebui să ne lipseasc de pe biletul de pariuri. Vom miza pe faptul că cei de la Dortmund vor reuşi să se impună la finalul celor 90 de minute. Ţinând cont că se vor întâlni două echipe ce practică un fotbal ofensiv vom paria pe faptul că se vor marca peste 2,5 golrui la o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de noi şi pe termen lung o să obţii un profit consistent.