Bundesliga: Dusseldorf vs Red Bull Leipzig

După ce ieri am avut meciuri foarte interesante şi cu multe goluri din Bundesliga ne aşteptăm la o nouă zi la fel. Meciul ce va încheia runda cu numărul 19 a Bundesligii este unul ce se anunţă deosebit de interesant. Dusseldorf va primi vizita celor de la Red Bull Leipzig. Chiar dacă cei de la Dusseldorf vin din postura de echipă nou-promovată ei îşi demonstrează valoarea cu fiecare rundă care se dispută. Meciul tur dintre cele două echipe a fost foarte interesant şi s-a încheiat cu scorul de 1-1. Cele mai bune ponturi pariuri sportive sunt pe Beturi.ro.

Spectacol în Dusseldorf vs Red Bull Leipzig

Dusseldorf traversează o formă de zile mari. După Bayern Munchen ei sunt cea mai în formă echip din Bundesliga. Au ajuns la o serie de 4 victorii în ultimele patru meciuri disputate. În cele două etape disputate în acest an au învins pe Hannover şi Augsburg. Pentru meciul de astăzi singurul jucător indisponibil este Sobottka. Chiar adcă este un jucător important acesta poate fi înlocuit. Dusseldorf ocupă poziţia a 14-a a clasamentului. Pe teren propriu gazdele partidei de astăzi au un bilanţ foarte bun. Ei au reuşit să câştige 3 din ultimele patru meciuri disputate pe teren propriu. Ponturi pariuri sportive poţi găsi oriunde dar cele mai bune sunt pe Beturi.ro.

Red Bull Leipzig este cotată ca favorită astăzi dar ţinând cont că va evolua în faţa unui adversar într-o formă foarte bună. Oaspeţii partidie de astăzi ocupă poziţia a 5-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 31 de puncte. Ei vin după o înfrângere în faţa celor de la Borussia Dortmund cu scorul de 1-0. În deplasare cei de la Leipzig sunt destul de modeşti. Ei au obţinut doar două victorii departe de proprii suporteri şi în plus în ultimele trei deplasări au pierdut. Pentru acest meci nu se vor putea baza pe Haidara şi Upamecano.

Dusseldorf vs Red Bull Leipzig ne aduce pentru astăzi o serie de pariuri câştigătoare. Ţinând cont de forma pe care o au cei de la Dusseldorf credem că astăzi nu vor pierde. Acest pronostic de 1X ne va aduce o cotă de 1.80. Putem paria la acest meci că vor reuşi ambele echipe să înscrie. GG vine cu o cotă de 1.70. Ţine cont de sfaturile noastre şi câştigă în fiecare zi la pariuri.