Serie A: Bologna vs AC Milan

Chiar dacă este mijlocul săptămânii, meciurile din Serie A continuă. Astăzi avem programată o restanță ce nu s-a putut disputa în week-end. În acest meci se vor întâlni, Bologna vs AC Milan. Acest joc este unul deosebit de important, dar și dificil în același timp pentru ambele formații. Cei de la AC Milan vin cu un moral foarte bun la acest meci. Ei au reușit să se impună în ultimele cinci dueluri directe și speră să obțină cele trei puncte să în această seară.  Acest meci este deschis oricărui rezultat deoarece ambele formații sunt destul de inconstante. Cele mai bune ponturipariuri sportive le găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Meciul zilei Bologna vs AC Milan

Bologna este disperată pentru a obține puncte. Situația din clasament nu este deloc una cesă le dea mari speranțe gazdelor. Ei ocupă poziția a 18 a clasamentului după ceau reușit să acumuleze doar 18 puncte. În ultimele două etape au suferit două înfrângeri și în această seară vor dori să pună capăt acestei serii de rezultate negative. În ultimele opt etape din Serie A cei de la Bologna nu au reușit să își treacă în cont nici un succes ceea ce ne arată că formația gazdă traersează o mare criză a rezultatelor dar și a jocului. Pulgar este singurul absent al gazdelor. Ponturi pariuri sportive ne vor putea aduce un profit consistent.

AC Milan pornește din postura de mare favorită în acest joc. Rosso-nerri nu au voie să facă nici un pas greșit. Ei ocupă poziția a patra a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 29 de puncte. Cu un succes astăzi ei se vor apropria la doar trei puncte de riala Inter care este pe poziția a treia a clasamentului. Gatusso nu se va putea baza astăzi pe Caldara, Biglia, Strinic și Bonaventura. Chiar dacă lipsesc acești jucători milanezii rămân cu prima șansă la cele trei puncte.

Bologna vs ACMilan reprezintă  unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei din Serie A. Cota de 1.95 pe care o au cei de la AC Milan este una foarte avantajoasă în opinia noastră. Ne așteptăm la un meci în care vor dori să obțină cele trei puncte. Un pariu care ni se pare foarte atragător este cel conform căruia se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră.