Bundesliga: Dusseldorf vs Borussia Dortmund

În Bundesliga în aceste zile este programată o etapă intermediară. Această rundă ne așteaptă cupartide foarte interesante. Una dintre ele este întâlnirea dintre Dusseldorf vs Borussia Dortmund. Cele două formații sunt total opuse din toate punctele de vedere. Cei de la Dusseldorf se află în lupta pentru evitarea retrogradării în timp ce oaspeții de la Borussia Dortmund luptă pentru câștigarea titlului. Ambele formații vin după un succes în ultima etapă astfel că ne așteptăm la un meci deosebit de spectaculos. Pentru acest joc sperăm să profităm de cotele oferite de cele mai bune case de pariuri și să reușim să câștigă.

Lupta pentru puncte Dusseldorf vs Borussia Dortmund

Dusseldorf pornește cu a doua șansă în acest meci. Pentru gazdele partidei de astăzi și un rezultat deegalitate ar putea fi privit ca o victorie. Dusseldorf ocupă poziția a 16-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 12 puncte. Trebuie să notăm faptulcă ei vin din postura de echipă nou-promovată. În 8 etape disputate pe teren propriu cei de la Dussedorf au acumulat 9 puncte venite după trei victorii. Pentru acest meci vor avea mulți absenți iar antrenorul lor va avea mari probleme în alcătuirea primului 11. Cei mai importanți jucători ce nu vor evolua astăzi sunt  Contento, Lovren, Wolf și Barkok.  Cele mai bune case de pariuri ne aduc cele mai bune cote.

Borussia Dortmund pornește din postura de mare favorită în acest meci. Oaspeții partidei deastăzi ocupă prima poziție a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până înaintea acestui joc 39 de puncte. Ei sunt singura echipă din Bundesliga care nu a suferit nici o înfrângere în acest sezon. Oaspeții partidei de astăzi au cel mai bun atac dar și a doua cea mai bună apărare. În acest sezon sunt principala favorită la câștigarea titlului de campioană. Pentru acest meci Favre nu se va putea baza pe Rode, Zagadou și Larsen dar și așa Dortmund este favorită la celetrei puncte.

Meciul dintre Dusseldorf vs Borussia Dortmund se prezintă a fi o partidă foarte interesantă. La finalul celor 90 de minute vom paria pe o victorie a celor de la Dortmund. Pentru a beneficia de o cotă mai mare putem paria că se vor impune la cel puțin două goluri diferență. Cota de 1.70 pentru peste 2,5 goluri  este una ce nu trebuie ratată. Pariază cu noi zi de zi.