Bundesliga: Dortmund vs Hannover

Borussia Dortmund îşi continuă cursa spre titlu. Pe Signal Iduna Park în calitate de oaspete va veni Hannover. La prima vedere acest meci are o mare favorită la victorie dar ţinând cont că este fotbal nimic nu este imposibil. Între cele două formaţii este o diferenţă foarte mare. Aşa cum stim cu toţii, Dortmund este pe prima poziţie a clasamentului în timp ce Hannover ocupă doar penultima poziţie. Chiar dacă între cel două formaţii este o diferenţă foarte mare trebuie să ţinem cont de faptul că meciul tur s-a încheiat 0-0. Astfel că acest meci poate fi privit şi ca o revanşă pentru cei de la Dortmund. La pariuri sportive poţi să câştigi zi de zi alături de noi.

Lupta la titlu Dortmund vs Hannover

Borussia Dortmund porneşte din postura de favorită în jocul de astăzi. Gazdele partidei de astăzi nu se gândesc la alt rezultat în afara victoriei. Dortmund are un avantaj de 6 puncte în fruntea clasamentului faţă de Bayern Munchen. În prima etapă a acestui an au obţinut un succes foarte important contra celor de la Red Bull Leipzig cu scorul de 1-0. Pe teren propriu cei de la Dortmund merg perfect. În cele 9 meciuri disputate au înregistrat 8 victorii şi un rezultat de egalitate în faţa propriilor suporteri. Ponturi pariuri sportive găseşti în fiecare zi pe site-ul Beturi.ro.

Hannover pare a nu avea nici o şansă în acest meci dar oricând este loc de o surpriză. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 17-a a clasamentului. În acets sezon ei au reuşit să obţină doar 11 puncte. În acest moment ei sunt ameninţaţi cu retrogradarea deoarece sunt la 4 puncte de prima poziţie ce asigură salvarea. În deplasare ei nu au nici o victorie în acest sezon dar vin după două rezultate de egalitate înregistrate pe teren străin.

Dortmund vs Hannover se anunţă a fi un meci deosebit de interesant în care după părerea noastră se va pune doar problema scorului. Peste 3,5 goluri ne va aduce o cotă foarte avantajoasă de 1.90. Chiar dacă cei de la Hannover sunt o echipă ce se descurcă foarte greu în deplasare putem paria că vor marca cel puţin un gol astăzi. GG ne va aduce o cotă de 2.00 pentru jocul de astăzi. La o cotă de 1.40 putem miza şi pe faptul că cei de la Hannover vor încasa mai multe cartonaşe galbene decât adversarii lor. Pariază în fiecare zi alături de noi şi câştigă.