Bundesliga: Dortmund vs Frankfurt

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dortmund - Frankfurt
1
1.40
X
4.90
2
7.50

Pe Signal Iduna Park se anunță spectacol în această seară. Dortmund vs Frankfurt vor deschide o nouă etapă a Bundesligii. Este vorba despre etapa cu numărul trei. Acest joc este programat să aibă lovitura de start de la ora 21:30. Gazdele partidei de astăzi au obținut victorii în ultimele dueluri directe astfel că avantajul moral este de partea lor. În pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale, cele două formații au disputat meciuri amicale în care au obținut succese la scor cu echipe mult mai slab cotate. La pariuri sportive online poti face profit doar dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi.

 

Goluri în Dortund vs Frankfurt

Borussia Dortmund este văzută ca favorită și acest lucru se vede și în cotele oferite de casele de pariuri. Chiar dacă gazdele partidei de astăzi nu au pierdut nici un meci în acest început de sezon nu putem spune că au un start perfect. Ei au început sezonul din Bundesliga cu dreptul și au învins pe Red Bull Leipzig cu scorul de 4-1. În a doua rundă a urmat o premiza albă în fața celor de la Hannover. La blazonul celor de la Dortmund, trebuie sa obțină cele trei puncte în fiecare meci. În acestă pauză competițională au învins pe Osnabruck cu scorul de 6-0. Toprak va lipsi cu siguranță pentru acest joc dar incerți sunt Burki, Guerrriro si Pulisic. Joacă și câștigă la pariuri sportive online.

Eintracht Frankfurt pornește cu șansa a doua în acest joc. La fel ca și Dortmund ei au avut un început de sezon promițător. În prima etapă au câștigat pe terenul celor de la Freiburg. A doua rundă a adus și prima înfrângere a sezonului contra celor de la Werder Bremen cu scorul de 1-2. Din tabăra oaspeților de astăzi vor lipsi Chandler, Paciencia, Salcedo și Willems. La această listă a indisponibililor se poate adaugă și Ante Rebic. Din partea celor de la Frankfurt ne așteptăm la o replică destul de serioasă și chiar să reușească să și marcheze.

Ne așteptăm la un spectacol ofensiv în partida dintre Dortmund vs Frankfurt. Borussia va avea de partea ei și Zidul Galben care îi va susține până la victorie. Vom miza pe victoria gazdelor la o cotă de 1.40. Cota de 1.80 pentru ca ambele echipe să marcheze nu trebuie ratată.