Bundesliga: Borussia Dortmund vs Schalke

Borussia Dortmund continuă lupta de la distanţă contra celor de la Bayern Munchen în lupta la titlu. În cadrul etapei cu numărul 31 din Bundesliga se va disputa un nou episod al derby-ului Ruhr-ului. Borussia Dortmund vs Schalke este mai mult decât un meci pentru fanii ambelor echipe. O victorie contra uneia dintre cele mai mari rivale poate însemna foarte mult. Fluierul de start al acestei partide va fi de la ora 16:30 şi se va disputa pe Signal Iduna Park. În ultimele 5 deplasări de pe stadionul celor de al Dortmund, Schalke nu a reuşit să se impună. Meicul tur s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru Dortmund. Pariază pe cele mai bune ponturi pariuri online.

Derby-ul Ruhr-ului Borussia Dortmund vs Schalke

Borussia Dortmund trebuie să se impună în meciul de astăzi. Ei trebuie să învingă marea rivală dar să mai păstreze şanse pentru titlu. Cu o victorie astăzi, Dortmund va pune presiune pe cei de la Bayern Munchen. Pe teren propriu cei de la Dortmund sunt o adevărată forţă. În acest sezon în faţa propriilor fani nu au pierdut niciun meci. Sunt singura echipă din Bundesliga fără înfrângere pe teren propriu. Ofensiva este punctul lor forte deoarece este a doua cea mai puternică din Bundesliga. Ponturi pariuri online ne vor aduce profit.

Schalke este o echipă de nerecunoscut în Bundesliga. În acest meci au a doua şansă la victorie. Oaspeţii partidei de astăzi sunt pe poziţia a 15-a a clasamentului după ce au acumulat doar 27 de puncte. Sunt pe ultimul loc ce nu retrogradează. Au un avans de 6 puncte faţă de poziţiile retrogradabile. Chiar dacă la prima vedere este un avans destul de mare, încă nu putem spune că Schalke este salvată. În deplasare, oaspeţii partidei de astăzi au o singură victorie în ultimele 5 meciuri astfel că îi va aştepta o partidă foarte grea. Borussia Dortmund vs Schalke este un emci ce promite mult spectacol. Ne aşteptăm la o victorie a celor de la Dortmund care au de partea lor valoarea dar şi o motivaţie în plus. Cota pentru un succes al gazdelor este de 1.40. Forţa ofensivă a celor de la Dortmund este una foarte mare. Astfel vom merge pe faptul că se vor înscrie multe goluri. La Unibet, partenerul Beturi.ro avem o cotă de 1.70 pentru a se marca peste 2,5 goluri. Pariază alături de noi şi o să realizezi profit.