Bundesliga: Bayern vs Red Bull Leipzig

Etapa intermediară din Bundesliga vine cu meciuri deosebit de interesante. Unul dintreacestea este jocul dintre Bayern vs Red Bull Leipzig. Sunt două formații care se luptă pentru locurile fruntașe ale clasamentului. Înfrângerea de aseară a celor de la Borussia Dortmund a redeschis sperențele celor două formații. Cine învingeîn meicul din această seară putem spune că revine în lupta pentru titlu. Cele două adversare de astăzi sunt vecine de clasament și sunt despărțite de unsingur punct.  Ambele formații traversează o formă destul de bună și astfel că ne așteptăm la un meci foarte spectaculos din toate punctele de vedere. Cele mai bune case de pariuri le găsești pe site-ul Beturi.ro.

Derby-ul etapei Bayern vs Red Bull Leipzig

Bayern pornește din postura de favorită în această seară. Bavarezii sunt într-o creștere de formă de la meci la meci în ultima perioadă. În Bundesliga au ajuns la trei victorii în ultimele trei partide. Elevii lui Niko Kovac ocupă poziția a treia a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 30 de puncte.  Cu un succes astăzi ei se vor putea apropiala doar 6 puncte de cei de la Borussia Dortmund, ceea ce ar însemna că Bayern revine cu șanse reale în lupta la titlu. Robben, Rodriguez și Tolisso nu vor putea fi folosiți astăzi. Alege cotele avantajoase de la cele mai bune case de pariuri.

Red Bull Leipzig poate produce în orice moment o surpriză. Oaspeții partidei de astăzi sunt clasați pe poziția a patra a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 28 depuncte. Forma lor de moment este una destul de bună deoarece au reușit să își treacă în cont două victorii în ultimele trei etape. În meciurile disputate în deplasare în acest sezon au unele probleme. Ei au doar două victorii din șapte deplasări. Sabitzer este singurul absent al oaspeților partidei de astăzi.

Meciul dintre Bayern vs Red Bull Leipzig se anunță a fi un meci deosebit de spectaculos. Ambele formații țintesc cele trei puncte puse în joc. La o cotă de 1.36 vom paria pe faptul că se vor impune cei de la Bayern Munchen. Putem paria la ocotă de 1.80 pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri. Cota de 3.00 pentru ungol a lui Lewandovski este una care credem noi ca are șanse mari de reușită.Pariază cu noi zi de zi.