Bundesliga: Bayern vs Hoffenheim

Recomandarea noastră: 1

Bayern - Hoffenheim
1
1,22
X
6,50
2
12,50

Un nou sezon spectaculos din Bundesliga este aproape de a începe. Mai sunt doar câteva ore si fotbalul spectacol va debuta. Sezonul va fi deschis, așa cum este tradițional, de campioana din sezonul trecut. Aceea este Bayern Munchen. Pe Allianz Arena vom asista astăzi la partid dintre Bayern vs Hoffenheim. Ne așteptăm la un meci cu foarte multe goluri deoarece ambele formații practică un fotbal foarte ofensiv și încearcă să înscrie cât mai multe goluri. În ultimul meci direct dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 5-2 în favoarea bavarezilor.  În acest meci ambele formații vor da totul pentru a începe sezonul cu dreptul. Acest meci este pariul zilei oferit de Beturi.ro.

Bayern Munchen domină de foarte mulți ani fotbalul german. În sezonul trecut au obținut titlul de campioană fără nici un fel de probleme. Acest sezon a fost început foarte bine de Bayern. Ei au câștigat trofeul Super Cupei Germaniei după ce au învins pe Frankfurt. La sfârșitul săptămânii trecute au învins pe Assel în Cupa Germaniei cu scorul de 1-0. În această vară gazdele partidei de astăzi l-au instalat pe banca tehnică pe Nico Kovac. Croatul va avea tot lotul la dispoziție pentru acest joc, iar acest lucru ne arată încă o dată că Bayern este mare favorită. Astăzi la pariul zilei vom merge pe o victorie a celor de la Bayern Munchen.

Hoffenheim în sezonul trecut a fost surpriza plăcută a campionatului. Oaspeții partidei de astăzi au încheiat sezonul teecut al Bundesligii pe poziția a treia a clasamentului. Hoffe a mers pe continuitate în această vară la nivelul lotului de jucători. Problemele cu jucatorii accidentați își pot spune cuvântul pentru meciul din această seară. Geiger, Demirbay, Kramaric și Rupp nu vor putea evolua astăzi. Chiar dacă mulți o vad pe Bayern mare favorită, Hoffenheim are și ea șansa ei de a își trece în cont minim un punct. În Cupa Germaniei oaspeții partidei de astăzi, au învins cu scorul de 6-1 pe Kaiserslautern. Acel rezultat de arată că se află într-o formă foarte bună și în acest început de sezon. Pentru cele trei puncte puse în joc Bayern are o cote de 1.22. Totuși noi credem ca putem merge pe un succes al bavarezilor la cel puțin două goluri diferență. O altă cotă bună și sigură este aceea conform careia se vor marca cel puțin trei goluri în acest meci. Pariază și câștigă cu Bayern vs Hoffenheim.