Bundesliga: Bayern vs Eintracht

Un nou sezon din Bundesliga se apropie de final. Astăzi de la ora 16:30 este programată ultima etapă a acestui sezon. Suspansul a fost păstrat pentru această ultimă rundă deoarece nimic nu este hotărât. Unul dintre cele mai importante meciuri ale acestei ultime runde este cel dintre Bayern vs Eintracht. Acest meci are o importanţă foarte mare atât pentru titlul de campioană cât şi pentru prezenţa în Europa. Bayern se luptă la titlu, iar Eintraht pentru un loc în UEFA Champions League sezonul următor. În tur s-a înregistrat scorul de 3-0 în favoarea bavarezilor. Pariază alături de noi pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Meci decisiv între Bayern vs Eintracht

Bayern este mare favorită la victorie în acest meci. Ei trebuie să se impună pentru a fi siguri de titlu şi pentru a nu mai aştepta rezultatul meciului dintre Monchengladbach şi Dortmund. Cu 75 de puncte, gazdele partidei de astăzi sunt pe prima poziţie a clasamentului având un avand de 2 puncte în faţa celor de la Dormtund. Celor de la Bayern le ajunge şi un egal dar cu siguranţă ei îşi doresc victoria. Neuer şi Martinez nu vor putea fi folosiţi dar nu credem că vor avea mari probleme în alcătuirea primului 11. Ponturi pariuri fotbal câştigătoare sunt doar pe Beturi.ro.

Eintracht este la capătul unui sezon foarte bun. Cei de la Frankfurt au reuşit prezenţa în semifinalele UEFA Europa League şi în Bundesliga au nevoie de o victorie pentru a avea şanse la primele 4 poziţii. În acest moment ei sunt pe locul al 6-lea la un singur punct în spatele celor de la Gladbach care ocupă locul al treilea. Oaspeţii partidei de astăzi vin după patru victorii şi un rezultat de egalitate în ultimele 5 meciuri şi cu siguranţă nu se vor preda foarte uşor în meciul de astăzi. Bayern vs Eintracht se anunţă un meci spectaculos şi cu multe goluri deoarece ambele echipe au nevoie de victorie. Bayern nu concepe să nu câştige titlul în timp ce Eintracht speră la locul 4. Noi nu vom miza pe rezultatul final deoarece Bayern are o cotă de doar 1.27, aşa că am ales să mergem pe numărul de goluri. Peste 3,5 goluri la o cotă de 1.70 pare a fi un pariu ce are multe şanse de a ne aduce un profit consistent. Pariază alături de noi şi o să ai de câştigat.