Bundesliga: Bayern vs Augsburg

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bayern - Augsburg
1
1.09
X
10.00
2
26.00

Bundesliga nu avea cum să lipsească de pe lista meciurilor din acest mijloc de săptămână. În această seară va debuta etapa cu numărul cinci. Unul dintre cele mai interesante dueluri ale serii este întâlnirea de pe Allianz Arena dintre Bayern vs Augsburg. Acest meci găsește cele două echipe în forme total diferite, astfel că ne dăm seama cine este favorită la victorie. Bavarezii au câștigat ultimele cinci dueluri directe astfel că și astăzi vor pleca cu prima șansă la cele trei puncte. Câștigă la pariuri doar cu echipa Beturi.ro.

Spectacol ofensiv în Bayern vs Augsburg

Bayern pornește din postura de mare favorită astăzi. Ar fi o mare surpriză dacă ei nu și-ar trece în cont cele trei puncte. Gazdele partidei se astăzi au un start de sezon perfect. În cele șapte meciuri oficiale din acest sezon cei de la Bayern au obținut doar victorii. Astfel ei sunt pe prima poziție a clasamentului. Și în UEFA Champions League au început cu dreptul și au învins pe Benfica cu scorul de 2-0. Pe lângă faptul că au obținut patru victorii în Bundesliga ei au cea mai bună defensivă dar și cea mai bună ofensivă. În cele patru etape au narcat de 11 ori și au primit doar două goluri. Ne așteptăm la multe goluri de la ofensiva condusă de Lewandowski. Cu acest meci poți câștiga o sumă importantă la pariuri.

Augsburg pornește cu șanse foarte mici în acest meci. Oaspeții partidei de astăzi încep runda de pe poziția a 12-a clasamentului. Ei au acumulat doar patru puncte după o victorie, un rezultat de egalitate și două înfrângeri. Cei de la Augsburg nu se vor putea baza astăzi pe Jensen și Ji Dong-Won. Înfrîngerile celor de la Augsburg au venit în ultimele două etape astfel că nu sunt într-o formă de moment foarte bună. În toate cele patru meciuri ale oaspeților de astăzi au marcat ambele echipe.

Meciul dintre Bayern vs Augsburg vine și cu alte pronosticuri în care noi avem foarte mare încredere. La o cotă de 1.90 putem miza și pe faptul că vor înscrie ambele formații. Chiar dacă este puțin riscant noi credem ca acest pont are mari șanse de reușită. La o cotă de 1.60 vă sfătuim să mizați și pe faptul că se vor marca peste 2.5 goluri.