Bundesliga: Bayern Munchen vs Werder Bremen

În Bundesliga şi Premier League lupta la titlu este din ce în ce mai strânsă. Sunt cele mai echilibrate întreceri din top 5 campionate. În Bundesliga avem programată astăzi o partidă foarte importantă pentru configuraţia clasamentului şi pentru titlu. Pe Allianz Arena Bayern Munchen vs Werder Bremen se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Chiar dacă Bayern porneşte ca ma favorită ne putem aştepta la orice rezultat deoarece şi Werder practică un fotbal spectaculos. Meciul tur a fost câştigat de Bayern foarte greu cu scorul de 2-1. Pariază zi de zi pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Luptă în Bayern Munchen vs Werder Bremen

Bayern Munchen porneşte din postura de mare favorită. Dacă este să ne luăm după cotele oferite de casele de pariuri cei de la Werder par a nu avea nici o şansă. Bavarezii sunt pe prima poziţie a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 67 de puncte. Ei au doar unul mai mult faţă de cei de la Borussia Dortmund. Astfel putem spune că nu au voie să facă niciun pas greşit. Patru victorii şi un rezultat de egalitate au înregistrat cei de la Bayern în ultimele 5 runde. Hummels şi Neuer nu vor putea fi folosiţi în acest joc. Ponturi pariuri fotbal câştigătoare sunt doar pe Beturi.ro.

Werder Bremen este o echipă ce joacă deschis şi poate pune probleme oricărui adversar. Oaspeţii partidei de astăzi sunt pe poziţia a 7-a a clasamentului cu 46 de pucnte. Ei se află la un singur punct de ultimul loc ce asigură prezenţa în cupele europene. Astfel că şi cei de la Werder vor fi foarte motivaţi pentru a obţine cele trei puncte. Ceea ce este foarte important pentru oaspeţii partidei de astăzi este faptul că nu vor avea nici un jucător indisponibil. Acest lucru poate fi un mare avantaj.

Bayern Munchen vs Werder Bremen se anunţă a fi o partidă extrem de interesantă. Victoria celor de la Bayern ne aduce o cotă de 1.13 care în opinia noastră este destul de riscantă deoarece este prea mică. O să ne îndreptăm atenţia spre numărul de goluri ce se va marca în acest meci. Peste 3,5 goluri la o cotă de 1.80 este una avantajoasă. Un alt pariu în care avem mare încredere este cel conform căruia ambele echipe vor reuşi să înscrie. GG-ul ne aduce o cotă de 1.70. Pariază cu noi.