Bundesliga: Bayern Munchen vs Borussia Dortmund

Bundesliga se pregătește de Clasicul Germaniei. Pe Allianz Arena, Bayern Munchen vs Borussia Dortmund ne vor aduce un meci deosebit de spectaculos dar și cu o miză foarte mare. Cele două formații se află pe primele 2 poziții ale clasamentului, fiind despărțite de doar 2 puncte. Putem spune că acest meci este decisiv în lupta la titlu. Ultimele meciuri directe au fost foarte spectaculoase din punct de vedere ofensiv. Meciul tur a fost câștigat de Dortmund cu scorul de 3-2. În patru din ultimele 5 meciuri directe s-au marcat cel puțin 4 goluri. Cele mai bune ponturi pariuri sportive sunt zi de zi pe Beturi.ro.

Meci pentru titlu: Bayern Munchen vs Borussia Dortmund

Bayern Munchen este obligată să se impună în partida de astăzi pentru a trece pe prima poziție a clasamentului și pentru a deveni favorită la titlu. Bavarezii sunt pe locul al doilea după ce au reușit să acumuleze 61 de puncte. Remiza de etapa trecută de pe terenul celor de la Freiburg, a pus capăt unei serii de 4 victorii în Bundesliga pentru Bayern. La mijlocul acestei săptămâni, Bayern a învins pe Heidenheim cu scorul de 5-4 în Cupa Germaniei.  Pentru jocul de astăzi cei de la Bayern nu vor avea nici un jucător important indisponibil. Pariază și câștigă cu cele mai bune ponturi pariuri sportive.

Borussia Dortmund este favorită la titlu, dar o va aștepta un meci foarte dificil. Oaspeții partidei de astăzi sunt pe prima poziție a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 63 de puncte. În ultimele 3 runde din Bundesliga cei de la Dortmund au obținut 3 victorii ceea ce ne arată că sunt într-o creștere de formă. Astăzi se vor putea mulțumi și cu un rezultat de egalitate deoarece ar păstra diferența față de Bayern. Hakimi este singurul absent al oaspetilor în partida de astăzi.

Bayern Munchen vs Borussia Dortmund este un meci de pe urma căruia putem câștiga la pariuri. Chiar dacă după cotele oferite de casele de pariuri Bayern este favorită noi vom paria pe un X2. Credem că Dortmund nu va pierde în jocul de astăzi. Acest pariu ne va aduce o cotă de 2.30. Anticipăm un meci cu multe goluri. Astfel la o cotă de 1.90 vom paria pe faptul că se vor marca peste 3,5 goluri. GG-ul la o cotă de 1.60 este în opinia noastră un pariu destul de sigur. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră.