Bundesliga: Augsburg vs Leverkusen

Meciurile din Bundesliga sunt din ce în ce mai interesante. În această seară vom asista la primul meci al rundei cu numărul 31. Meciul ce îl vom urmări este întâlnirea dintre Augsburg vs Leverkusen. Ambele echipe se află într-o formă bună deoarece vin după două victorii în ultimele două etape. Meciul tur a stat sub semnul echilibrului şi a fost câştigat de cei de la Leverkusen cu scorul de 1-0. Astăzi ne aşteaptă o nouă partidă disputată deoarece ambele formaţii îşi doresc cele trei puncte puse în joc. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei şi o să reuşeşti să câştigi.

Lupta pentru puncte în Augsburg vs Leverkusen

Augsburg vine după două victorii foarte importante. Gazdele partidei de astăzi au învins pe Stuttgart şi Frankfurt. Ambele victorii au fost obţinute la cel puţin două goluri diferenţă. Astfel au ajuns pe poziţia  a 14-a a clasamentului cu 31 de puncte. Putem spune că au scăpat de grijile retrogradării deoarece au un avans de 10 puncte faţă de prima echipă ce va retrograda.  Gazdele partidei de astăzi vor avea o serie de jucători absenţi. Finnbogason, Framberger şi Gotze nu vor putea fi folosiţi în meciul de astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Leverkusen porneşte din postura de favorită în jocul de astăzi dar o va aştepta un meci foarte dificil. Oaspeţii partidei de astăzi au nevoie de puncte pentru a prinde un loc de cupă europeană pentru sezonul următor. În acest moment Levrkusen este pe poziţia a 7-a a clasamentului la doar două puncte distanţă de Hoffe care este pe locul 6. Leverkusen se află şi ea într-o formă foarte bună. În ultimele două runde au învins pe Stuttgart şi Nurnberg. Ambele victorii au fost obţinute fără gol primit.

Augsburg vs Leverkusen se anunţă a fi o partidă foarte interesantă. Aşa cum e specific fotbalului german ne aşteptăm ca ambele echipe să abordeze partida în mod ofensiv. După părerea noastră valoarea în meciul de astăzi este de partea celor de la Leverkusrn. Astfel la o cotă de 1.79 vom merge pe o victorie a lor. Aşa cum am spus ambele formaţii vor aborda ofensiv meciul astfel că ne aşteptăm la un GG. Acest pariu conform căruia ambele echipe vor marca ne aduce o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi alături de noi şi o să câştigi.