Bundesliga: Augsburg vs Dortmund

Borussia Dortmund îşi continuă drumul spre titlu. În această seară îi va aştepta un meci foaret dificil contra celor de la Augsburg în deplasare. Ambele echipe au nevoie disperată de puncte iar acest lucru anunţă un meci foarte spectaculos. Meciul tur a fost unul de ţinut minte cu 7 goluri marcate în care cei de la Dortmund s-au impus cu scorul de 4-3. Mai mult în ultimele 6 meciuri directe au marcat ambele echipe, lucru care are şanse foarte mari să se realizeze şi în această seară.  Ţine cont de sfatul celor mai buni pariori şi pe termen lung o să reuşeşti să câştigi.

Goluri în Augsburg vs Dortmund

Augsburg traversează o formă foarte sabă. În Bundesliga vin după trei înfrângeri suferite în ultimele trei etape. În urma acestor rezultate au coborât pe poziţia a 15-a a clasamentului. Ei au acumulat în acest sezon 18 puncte şi un doar două puncte peste poziţiile retrogradabile. Mai mult, pe teren propriu cei de la Augsburg au mari probleme în acest sezon. Într-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu ei ocupă penultima poziţie. Acest lucru ne arată că joacă foarte slab în faţa propriilor suporteri. Framberger şi Oxford nu vor putea evolua astăzi astfel că meciul se anunţă şi mai dificil pentru Augsburg. Cei mai buni pariori ne aduc pronosticuri câştigătoare.

Dortmund porneşte ca mare favorită în acest meci şi în plus este şi obligată să îşi treacă în cont punctele pentru a nu mai pierde teren faţă de Bayern Munchen. În acest moment oaspeţii partidei de astăzi au un avans de 3 puncte faţă de cei de la Bayern în fruntea clasamentului. Oaspeţii din această seară au cea mai puternică ofensivă astfel că ne aşteptăm la multe goluri. Până la ora acestei partide Dortmund nu au nici un absent anunţat.

Augsburg vs Dortmund este un meci ce se anunţă cu multe goluri. Victoria celor de la Dortmund ne aduce o cotă de 1.58.  Pentru acest GG ne aduce o cotă de 1.60. Ambele echipe se bazează foarte mult pe ofensivă. Dacă o să vedem un GG sunt şanse extrem de mari să se înscrie peste 2,5 goluri. Acest pariu vine cu ocotă foate avantajoasă de 1.70. Ţine cont de sfaturile noastre şi în fiecare zi poţi realiza un profit consistent la pariuri.