Bundesliga: Augsburg vs Bayern Munchen

O nouă etapă din Bundesliga stă să înceapă. Meciul care va deschide runda cu numărul 22 este partida dintre Augsburg vs Bayern Munchen. Acest meci se va disputa astăzi deoarece Bayern va evolua marţi în optimile de finală ale UEFA Champions League contra celor de la Liverpool. În ultima perioadă meciurile dintre cele două adversare de astăzi au fost fparte spectaculoase.  În 8 din ultimele 9 meciuri directe s-au marcat peste 2,5 goluri ceea ce înseamnă că şi astăzi ne aşteptăm la multe goluri. Cei mai buni pariori ne aduc astăzi pronosticuri câştigătoare.

Goluri în Augsburg vs Bayern Munchen

Augsburg face un sezon destul de slab. Gazdele partidei de astăzi se află în luptă pentru eviarea retrogradării. Ei ocupă poziţia a 15-a prima ce nu retrogradează având un avans de 3 puncte faţă de poziţiile retrogradabile.  Patru înfrângeri şi o victorie este bilanţul celor de la Augsburg în ultimele 5 meciuri disputate în Bundesliga.  În faţa propriilor suporteri cei de la Augsburg au reuşit să obţină doar două victorii. Pentru meciul de astăzi cei de la Augsburg nu se vor putea baza pe Baier, Caiuby, Framberger. Pariază pe cei mai buni pariori şi o să câştigi bani la pariuri.

Bayern Munchen porneşte ca favorită în jocul de astăzi. Bavarezii ocupă în acest moment poziţia a doua a clasamentului după ce au acumulat 45 de puncte. Ei se află la 5 puncte de cei de la Borussia Dortmund iar Bayern va pune presiune pe cei de la Dortmund. Bayern se pregăteşte de meciul contra celor de la Liverpool. Pentru meciul din seara asta, oaspeţii partidei de astăzi nu vor avea nici un jucător indisponibil. Elevii lui Niko Kovac au învins în ultima etapă pe cei de la  Schalke cu scorul de 3-1 după o partidă foarte bună.

Augsburg vs Bayern Munchen se anunţă a fi o partidă foarte interesantă. Oaspeţii partidei de astăzi au o cotă de 1.26 pentru a obţine cele trei puncte în meciul de astăzi. Vom paria şi pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri în meciul de astăzi ţinând cont de ce ofensivă au cei de la Bayern. Un pariu pe handicap asiatic de 1,5 ne aduce o cotă de 1.70. Conform acestui pariu Bayern trebuie să se impună la o diferenţă de cel puţin două goluri. Pariază alături de echipa noastră şi o să câştigi în fiecare zi.