Biletul zilei: Lyon vs Marseille

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Lyon - Marseille
1
2.02
X
3.70
2
3.45

Campionatul Franței ne propune astăzi un meci extraordinar de interesant. Cel mai așteptat joc al rundei cu numărul 18 din Ligue 1 se va disputa între Lyon și Olympique Marseille. Ambele adversare sunt între primele patru echipe astfel că orice este posibil în acest joc.Cele două formații sunt la egalitate de puncte  ceea ce face meciul din această seară și mai interesant pentru iubitorii fotbalului din hexagon. Practic echipa care va obține cele trei puncte se va lupta în continuare pentru poziția secundă a clasamentului deoarece titlul este câștigat de PSG. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig important de pe urma acestei partide.

Lyon, chiar dacă vine după două victorii jocul este unul care nu mulțumește. Ofensiva Lyon-ului este una care înscrie foarte multe goluri și astfel gazdele a al treilea atac din Franța cu 42 de goluri marcate. Norocul lor a fost că au întâlnit pe Amien și Caen pe care au reușit să le învingă cu scorul de 2-1. Mai mult, Lyon a pierdut la mijlocul acestei săptămâni, în Cupa Franței, cu scorul de 4-1 contra celor de la Montpellier. Chiar dacă sunt într-o formă foarte slabă din punct de vedere al jocului astăzi pornesc ca favoriți deoarece este un avantaj foarte mare să evolueze în fața propriilor fani. Tehnicianul gazdelor Bruno Genesio, îl va avea indisponibil doar pe Traore. Vom vedea dacă înfrângerea din cupă a reușit să îi trezească pe jucătorii gazdă deoarece jocul se anunță unul foarte dificil. Biletul zilei la pariuri va avea ca pronostic o victorie a gazdelor.

Marseille vine după puncte și va încerca să profite de jocul slab al Lyon-ului. Cei de la Marseille sunt într-o formă de moment foarte bună.  Ei nu au mai pierdut de 12 meciuri în Ligue 1. Chiar dacă au fost eliminați și ei la mijlocul acestei săptămâni, din cupă, jocul este unul mult mai spectaculos și mai eficient. Rudi Garcia nu se va putea baza astăzi pe Kamara și Sertic. Echipa din Marseille poate obține astăzi un rezultat mare cu ajutorul căruia să egaleze la puncte pe cei de la Monaco. Biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.02. Această cotă poate fi jucată cu încredere pe biletul zilei dar cu o miză mai mică.