Biletul zilei: Zulte Waregem vs Club Brugge

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Zulte Waregem - Club Brugge
1
4.50
X
3.75
2
1.75

Cupa Belgiei continuă și astăzi cu faza optimilor de finală. După ce zilele trecute am avut parte de meciuri foarte interesante în această fază a competiției, astăzi spectacolul este aproape asigurat în întâlnirea dintre Zulte Waregem și Club Brugge. Ambele echipe evoluează în Jupiler League. Ceea ce face mult mai interesnată această confruntare este faptul că cele două aadversare din aceatsă seară s-au întâlnit cu numai cinci zile în urmă în campionat. Acel meci a fost câștigat de Club Brugge cu scorul de 3-2. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri deoarece între cele două echipe este o diferență de valoare vizibilă și din locul în clasament pe care îl ocupă.

Zulte Waregem a trecut în șaisprezecimile de finală de RFC Liege, o formație din ligile inferioare, cu scorul de 3-2. În Jupiler League ocupă doar poziția a zecea cu numai 19 puncte acumulate. Forma de moment este una foarte slabă deoarece au reușit performața negativă de a acumula patru înfrângeri în ultimele patru meciuri. În acest sezon marea problemă a echipei a fost defensiva deoarece au reușit să primească 30 de goluri în campionat după numai 16 etape. Nici în UEFA Europa League cei de la Zulte nu stau mai bine pentru că sunt deja eliminați din competiție. Pentru biletul zilei la pariuri am ales o cotă pe care să mizăm de 1.75.

Club Brugge are un sezon foarte bun. În faza șaisprezecimilor de finală au învins pe Westerlo cu scorul de 1-0. În Jupiler League, Club Brugge merge foarte bine în acest sezon și putem spune că este favorită să câștige titlul. După cele 16 etape disputate au acumulat 40 de puncte, având șase puncte avans în fruntea clasamentului.  Oaspeții din această seară traversează o perioadă foarte bună și din punctul de vedere al formei de moment. În ultimele patru etape disputate au reușit să acumuleze trei victorii și un rezultat de egalitate, chiar în fața campioanei din sezonul trecut, Anderlecht. Cei de la Brugge au și avantajul moral în fața celor de la Zulte Waregem. În ultimele trei meciuri directe au reușit să își treacă în cont victoria. Pentru biletul zilei am mers pe o victorie a celor de la Brugge. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de noi.