Biletul zilei: Zira vs Astra

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zira vs Astra
Zira - Astra
1
2.75
X
3.15
2
2.55

Prima echipă din România intrată în focurile luptei din cupele europene, Astra Giurgiu este foarte aproape de calificarea în turul trei. În meciul tur disputat la Giurigiu Astra s-a impus cu scorul de 3-1 după un meci foarte bun făcut d eelevii lui Edi Iordănescu. Returul de astăzi ce se va disputa în Azerbaijan va avea lovitura de start de la ora 20:00. Chiar dacă echipa gazdă nu are șanse foarte multe pentru o victorie la două goluri diferență ei vor încerca să se agațe de orice șansă pentru a marca și apoi să spere la o ictorie la miim două goluri diferență. Acest meci, ținând cont că este implicată o echipă din România nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive.

Zira nu a  mai disputant niciun meci de la partida tur pe care au jucat-o la Giurgiu. Singurele meciuri din acest nou sezon competițional au fost cele două din primul tur și turul din această dublă. În primul tur al UEFA Europa League au întlnit pe Differdange. În meciul tur Zira a arătat că este o echipă foarte slabă dar din păcate pentru noi a marcat un gol destul de important celor de la Astra. Astăzi sperăm, ca suporteri ai Astrei, să fie capătul aventurii europene pentru Zira. Biletul zilei la pariuri sportive poatefi o sursă de câștig dacă alegi să mergi pe mâna specialiștiilor noștri.

Astra a început perfect acest campionat chiar dacă nu foarte ulți specialiști anticipau acest lucru. După Victoria din tur, astralii au învins șipe Sepsi Sfântu Gheorghe în prima partidă a noului sezon din Liga 1. Victoria în fața celor de la Sfântu Gheorghe a fost obținută cu scorul de 1-0 în urma golului marcat de Marquinhos. Cu o victorie astăzi oaspeții pot avea bilanț maxim de reușită după trei meciuri jucate în acest sezon. Pofta de joc arătată de Astra a impresionat, oaspeții de astăzi dominându-și adversarii în ambele partide. În următorul tur giurgiuenii vor întâlni pe Oleksandia din Ucraina, cu care se or lupta pentru obținerea unui loc în play-off-ul competiției. Astăzi pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a astralilor care ne poate mări considerabil miza. Cota de 2.55 este una excelentă pentru a fi jucată pe biletul zilei chiar și în format single.