Biletul zilei: Zilina vs FC Copenhaga

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Zilina vs FC Copenhaga
Zilina - FC Copenhaga
1
4.25
X
3.55
2
1.80

Meciurile din tururile preliminare ale UEFA Champions League sunt tot mai puternice cu cât avansăm în competiție. Astăzi chiar dacă sunt destul de multe partide din cadrul turului doi vom alege una care ne poate oferi oricând un joc spectaculos și plăcut privitorilor.  Considerăm că partida dintre Zilina și FC Copenhaga este perfectă pentru a fi adăugată astăzi pe biletul zilei. Acest meci trebuie tratat cu maximă seriozitate de cele două echipe deoarece manșa tur poate fi decisivă privind soarte calificării.

Zilina s-a calificat în tururile preiminare ale UEFA Champions League după ce a  dominat clar ultimul sezon al campionatului din Slovacia. Campionatul slovaciei a fost câștigat de gazdele de astăzi cu 16 puncte avans față de echipa clasată pe poziția secundă Slovan Bratislava. În pregătirea acestui nou sezon cei de la Zilina au disputat patru partide amicale. Chiar dacă rezultatele nu au fost unele extraordinare ne atrage atenția ofensiva care a marcat multe goluri. Într-un singur meci din cele patru slovacii au înscris mai puțin de trei goluri. Dacă și vor păstra același apetit ofensiv și astăzi ei vor avea o șansă importantă la calificare chiar dacă întâlnesc un adversar foarte puternic. Cotele la acest meci sunt destul de mari ceea ce înseamnă că meciul se anunță unul echilibrat. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă mizezi pe pronosticurile noastre.

FC Copenhaga are experiența de partea sa pentru că este obișnuită să joace în UEFA Champions League. Sezonul trecut a evoluat chiar în grupele acestei întreceri făcând o figură frumoasă. Pentru acest sezon danezii au același obiectiv, accederea în grupele UEFA Champions League. În ultimul sezon al Superligii din Danemarca, cei de la Copenhaga nu au avut nicio emoție în privința câștigării titlului de campioană. Au câștigat trofeul cu peste 20 de puncte avans la sfârșitul celor 36 de etape. Oaspeții au de partea lor valoarea lotului de jucători dar și experiența care poate fi un capitol important în economia dublei manșe. O victorie astăzi a celor de la Copenhaga le poate asigura într-o proporție destul de mare calificarea. Pronosticul pentru biletul zilei este 2. Acest pronostic pentru biletul zilei ne poate aduce un profit considerabil deoarece cota pe care vom miza este de 1.80.