Biletul zilei: Zenit Sankt Petersburg vs Celtic

Recomandarea noastră: 1

Zenit Sankt Petersburg - Celtic
1
1.62
X
3.90
2
6.00

După spectacolul din serile trecute din UEFA Champions League, astăzi este rândul UEFA Europa League să ne ofere meciuri spectaculoase. În această seară este programată manșa retur a șaisprezecimilor de finală. Un duel foarte interesant este partida din Zenit și Celtic. În meciul tur disputat în Scoția, cei de la Celtic au reușit să se impună cu scorul de 1-0 și pornesc cu prima șansă la calificare astăzi. În această seară ne așteptăm la un joc foarte spectaculos în care rușii vor forța victoria și calificarea în același timp. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui joc.

Zenit pornește ca favorită pentru victorie. Pentru a se califica, gazdele din această seară au nevoie de o victorie la minim două goluri. Este un dezavantaj destul de mare pentru ei că nu au reușit să înscrie în Scoția și astăzi vor trebui să facă un meci destul de bun. Un dezavantaj pentru Zenit este că nu a început campionatul din Rusia și astfel nu au intrat în ritmul meciurilor oficiale.Jocul din Scoția a fost primul meci oficial disputat în acest an. Pentru gazdele din această seară nu va lipsi nici un jucător, astfel că tehnicianul echipei va putea alinia  cel mai bun prim 11. Zenit a ajuns în această fază a competiției după ce a câștigat grupa din care au mai făcut parte Real Sociedad, Vardar și Rosenborg. Biletul zilei la pariuri va avea ca pont o victorie a celor de la Zenit.

Celtic va încerca să profite de avantajul pe care îl au pe tabela de marcaj. Un gol pentru Celtic îi va obliga pe ruși să înscrie de trei ori. În campionatul Scoției, Celtic este pe prima poziție, având un avans destul de mare. În această seară pentru oaspeți nu vor putea juca Armstrong, Bitton, Boyata, Compper, Gordon, Griffiths și Hayes. În aceste condiții va fi foarte greu pentru scoțieni să reziste în fața celor de la Zenit. Marcator în meciul tur a fost McGregor. Astăzi ne așteaptă un meci interesant între cele două formații. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și o să câștigi cu biletul zilei.