Biletul zilei: Wolfsburg vs Kiel

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Wolfsburg - Kiel
1
1.87
X
3.35
2
4.35

Bundesliga s-a încheiat dar încă nu cunoaștem componența sezonului viitor a primei ligi de fotbal a Germaniei. Mai este de jucat barajul de promovare-retrogradare. Wolfsburg și Kiel se vor duela în dublă manșă iar echipa ce se va impune la capătul dublei manșe va juca din sezonul viitor în Bundesliga. Primul meci se va disputa pe Wolfswagen Arena. Acest baraj pentru Bundesliga a fost câștigat de multe sezoane de către echipele din Bundesliga. Ținând cont de forma foarte slabă a celor de la Wolfsburg și acest prim meci și rezultatul dublei manșe este deschis oricărui rezultat. Biletul  zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte avantajoasă pentru meciul de astăzi.

Wolfsburg dezamăgește pe sezon ce trece. Acesta este al doilea an consecutiv în care este obligată să dispute barajul pentru menținere în Bundesliga. Să vedem dacă vor reuși și în acest sezon. Gazdele partidei de astăzi au terminat sezonul pe poziția a 16-a a clasamentului. Pentru cei de la Wolfsburg se prevede o dublă manșă destul de grea ținând cont că în acest sezon de Bundesliga ei au obținut doar trei victorii în fața propriilor suporteri. Pe biletul zilei la pariuri sportive noi, vom merge pe o victorie a celor de la Wolfsburg care putem spune că sunt obligați să câștige astăzi pentru a privi returul cu mult mai multă liniște.

Kiel este o localitate cunoscută mai mult din privința handbalului unde au o echipă foarte puternică. Iată că și la fotbal după promovarea de anul trecut în Liga a doua, acum bat la porțile primei ligi, Bundesliga. Oaspeții partidei de astăzi au terminat Liga a doua pe poziția a treia și astfel au obținut participarea la acest baraj. Ei au dat și golgeterul competiției pe Ducksch, care a reușit să marcheze de 18 ori. Cei de la Kiel au avut cea mai puternică ofensivă din Liga a doua cu o medie de peste două goluri marcate în fiecare meci. În acest meci ne așteptăm la un scor destul de strâns, pentru ca suspansul să fie prelungit pentru jocul din meciul retur. Pe biletul zilei am mers pe o victorie a gazdelor deoarece credem că vor avea de partea lor terenul propriu dar și experiența superioară. Pariază pe biletul zilei oferit de noi și pe termen lung o să realizezi un profit consistent.