Biletul zilei: Wolfsburg vs Augsburg

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Wolfsburg - Augsburg
1
2.08
X
3.35
2
3.65

O nouă etapă din Bundesliga stă să înceapă. Campionatul Germaniei ne oferă meciuri spectaculoase încă din deschiderea rundei. VFL Wolfsburg va primi vizita celor de la Augsburg. Acest meci va deschide runda cu numărul 30. Gazdele partidei de astăzi au nevoie de pucnte deoarece se află în luptă pentru evitarea retrogradării. Meciul de astăzi se anunță unul foarte interesant deoarece este deschis oricărui rezultat. Ultimele două meciuri directe dintre cele două echipe s-au încheiat cu scorul de 2-1 pentru cei de la Augsburg. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui meci.

Wolfsburg pare a fi favorită pentru acest meci la cele trei puncte puse în joc. În acest moment gazdele de astăzi ocupă poziția a 15, ultima care nu retrogradează. Ei își doresc o poziție superioară deoarece acest loc este unul foarte periculos. Wolfsburg a reușit să acumuleze 29 de puncte. În ultimele două meciuri gazdele de astăzi au arătat o formă mult mai bună deoarece nu au reușit un rezultat de egalitate și o victorie. Meciurile de pe teren propriu sunt unele problematice  deoarece au trei înfrângeri în ultimele în trei partide din fața propriilor suporteri. Pentru meciul de astăzi singurul absent este Mehmedi care nu va putea evolua din cauza unei accidentări. Biletul zilei la pariuri va avea ca pronostic unul riscant și va merge pe o victorie a celor de la Wolfsburg.

Augsburg este echipa mult mai bine clasată. Oaspeții sunt aproximativ la mijlocul clasamentului ocupând poziția a 11-a. Aceștia au reușit să acumuleze 36 de puncte în clasamentului din Bundesliga. Forma de moment este una care le dă speranțe foarte mici la puncte pentru acest meci. În ultimele trei meciuri cei de la Augsburg nu au reușit să acumuleze doar un singur punct. În deplasare oaspeții partidei de astăzi sunt într-o formă destul de bună la meciurile disputate pe teren străin. Două rezultate de egalitate și o victorie au reușit în ultimele trei runde disputate. Am ales astăzi un pronostic pe gazde deoarece sperăm că vor fi mult mai motivați pentru acest joc. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră Beturi.ro, în fiecare zi. Pariază și câștigă biletul zilei doar cu noi.