Biletul zilei: West Ham United vs Tottenham Hotspur

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei West Ham vs Tottenham Ponturi pariuri pe Beturi.ro
West Ham United - Tottenham Hotspur
1
8.00
X
5.25
2
1.40

În runda cu numărul 35 din Premier League, Tottenham are nevoie de cele 3 puncte pentru a continua lupta de la distanță cu liderul Chelsea. Partida dintre West Ham și Tottenham va începe astăzi de la ora 22 00 și se va disputa pe Stadionul Olimpic din Londra. Tottenham pornește ca favorită clară la cele 3 puncte și acest meci considerăm că nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei pe care îl vom plasa la pariuri.

Echipa gazdă West Ham United ocupă poziția a 15-a a clasamentului fiind scăpată de orice fel de grijă privind retrogradarea. Chiar dacă în ultimele patru etape nu au simțit gustul înfrângerii cei de la West Ham vin după 3 egaluri în ultimele 3 partide jucate. „Ciocănarii” cum sunt supranumiți jucătorii echipei gazdă au reușit să marcheze 44 de goluri în cele 34 de etape care s-au jucat până acum. În turul acestei ediții de campionat, în jocul disputat pe terenul oaspeților de astăzi, West Ham, au înscris de două ori dar au fost învinși cu scorul de 3-2.  Pentru biletul zilei putem miza pe un pronostic bazat pe numărul de goluri ce se va înscrie. O cotă ce ne poate mări profitul de pe biletul zilei este cea de 1,55 la peste 2,5 goluri marcate în meci.

Tottenham are nevoie de cele 3 puncte și apoi trebuie să aștepte pașii greșiți ai liderului Chelsea. Oaspeții sunt pe poziția secundă a clasamentului fiind la patru lungimi în spatele primului loc. Echipa pregătită de Mauricio Pochettino are doar trei înfrângeri în acest sezon. Seria de 9 victorii consecutive a oaspeților îi poate face să spere la o prelungire a acestei serii deoarece West Ham nu cred că le va pune prea mari probleme astăzi.  Cota de 1,42 pe care o au cei de la Tottenham la victorie putem să o jucăm cu încredere pentru că are șanse mari să fie câștigătoare. Putem adăuga acest pronostic pe biletul zilei pentru a avea profit cât mai mare.