Biletul zilei: West Ham vs Stoke City

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
West Ham - Stoke City
1
2.00
X
3.50
2
4.20

Ultimul meci al rundei cu numărul 34 din Premier League se anunță unul foarte intersant. West Ham va primi vizita celor de la Stoke City în această seară. Ambele echipe sunt în zina retrogradării, astfel că ar face orice pentru a lua cele trei  puncte la fluierul de final al partidei. Cele două echipe traversează o formă total diferita dar frica retrogradării îi poate motiva foarte mult pe jucătorii ambelor formații. Meciul tur a  fost câștigat de cei de la West Ham cu scorul de 3-0, formație care este și astăzi favorită la victorie. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă destul de mare pentru acest meci.

West Ham are prima șansă la victorie atât din cauza formai mai bune dar și din cauza faptului că va evolua pe teren propriu. Cei supranumiți Ciocănarii sunt pe poziția a 15 a clasamentului după ce au reușit în acest sezon să acumuleze 34 de puncte. Ei vin după o victorie și un rezultat în ultima etapă înregistrat în fața celor de la Chelsea chiar pe Stamford Bridge. Pe teren propriu gazdele de astăzi au o singură înfrângere în ultimele cinci etape. Observăm că West Ham este într-o creștere de formă. Chiar dacă astăzi nu va evolua Antonio, Byram, Carroll, Collins, Obiang și Reid noi pe biletul zilei la pariuri sportive vom miza tot pe o victorie a lor.

Stoke City are mare nevoie de puncte pentru a mai păstra șasne pentru evitarea retrogradării. Oaspeții partidei de astăzi ocupă pozția a 19 a clasamentului, penultima. Alături de Southampton în acest moment ei sunt echipa care sunt în cea mai slabă formă. Stoke a suferit patru înfrângeri în ultimele patru meciuri din Premier League. Stoke are 27 de puncte fiind la șase puncte de primul loc ce asigură evitarea retrogradării. Putem spune că pentru oaspeții de astăzi se anunuță un final de sezon foarte greu și au șanse foarte mari să retrogradeze. Pentru deplasarea de astăzi ei au șanse foarte mici ținând cont că vor lipsi Choupo-Moting, Adam, Afellay, Stafylidis, Jese și Grant. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile echipei noastre. Pariază și câștogă în fiecare zi pe bietul zilei oferit de site-ul Beturi.ro.