Biletul zilei: West Ham vs Leicester

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
West Ham - Leicester
1
2.80
X
3.40
2
2.70

Astăzi de la ora 22:00 este programat debutul etapei a 13-a din Premier League. În acest meci de deschidere vom vedea la lucru două echipe care pot mult mai mult decât o arată poziția din clasament. Pe Olympic Stadium, West Ham va primi vizita celor de la Leicester. Duelul acesta este interesant și la nivelul poreclelor pe care le au cele două formații: ciocănari contra vulpi. Chiar dacă cele două adversare se află în partea a doua a clasamentului sperăm să asistăm la un joc deschis iar ambele ofensive să își facă simțită prezența. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un profit important de pe urma cote pe care o va avea pontul nostru.

West Ham surprinde neplăcut în acest sezon. Chiar dacă la începutul sezonului se așteptau la lucruri importante acum vedem că sunt pe poziția a 18-a, primul loc retrogradabil. Venirea jucătorilor la West Ham au anunțat un sezon foarte bun pentru ei dar vedem totuși că nu se întâmplă așa. Doar nouă puncte au ciocănarii în clasamentul din Premier League. Forma de moment este una dezastroasă. În ultimele patru meciuri disputate în campionat au reușit să câștige un singur punct. Totuși West Ham trebuie să își revină și să acumuleze puncte în clasament deoarece au un lot mult mai puternic decât arată acum. Pentru astăzi vor lipsi Chicharito, Fonte și Byram. Biletul zilei la pariuri va avea o cotă de 3.40 cate ne poate aduce un profit important.

Leicester pare în acest moment lipsită de orice fel de grijă. Vulpile sunt pe poziția a 12-a după ce au acumulat 13 puncte în clasament. Oaspeți sunt o echipă cu rezultate total diferite de la o etapă la alta. Fluctuațiile de formă vedem că apar în orice moment al jocului pentru oaspeții de astăzi. În deplasare Leicester este neînvinsă în ultimele patru meciuri disputate. Trei remize și o victorie sunt rezultatele lor în aceste jocuri. Jocul de astăzi este deschis oricărui rezultat. Două din ultimele patru meciuri directe sau încheiat nedecis iar alte două au fost câștigate de cei de la Leicester. Biletul zilei pentru acest meci va avea ca pont un rezultat de egalitate. Am ales acest pont pentru biletul zilei deoarece credem că va fi destul de greu pentru una dintre echipe să se distanțeze pe tabela de marcaj.