Biletul zilei: West Ham vs Arsenal

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
West Ham - Arsenal
1
5.40
X
4.45
2
1.63

Etapa intermediară din Premier League continuă și astăzi cu meciuri deosebit de interesante. Una dintre cele mai interesante partide ale acestei seri este partida dintre West Ham United și Arsenal Londra. Chiar dacă între cele două echipe la prima vedere este o distanță destul de mare, în privința clasamentului, lucrurile nu stau deloc așa. West Ham are jucători foarte valoroși și în plus dacă adăugăm și forma de moment slabă a oaspeților nu are cum să nu asistăm la un meci foarte spectaculos. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru acest meci o cotă foarte mare.

West Ham vine după o victorie de moral obținută în ultima etapă. Chiar dacă în acest moment ocupă o poziție mult sub nivelul lotului gazdele speră să facă un nou meci și să obțină un rezultat important. În ultima etapă din Premier League, West Ham a învins pe Chelsea cu scorul de 1-0. În urma rezultatelor de ieri gazdele partidei din această seară au coborât până pe poziția a 19-a a clasamentului. Problema echipei este defensiva deoarece cu 32 de goluri primite este a doua cea mai slabă apărare din Premier League. Nici ofensiva nu este una extraordinară deoarece media echipei de goluri marcate este de sub un gol pe meci. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru acest joc o cotă de 1.63.

Arsenal nu a reușit să câștige în ultimele două partide. Un al treilea meci fără victorie ar fi destul de mult pentru elevii lui Arsene Wenger pentru că s-ar putea distanța de BIG 4. Tunarii au coborât pe poziția a șasea a clasamentului cu cele 29 de puncte pe care le-au acumulat până în acest moment. În deplasare cei de la Arsenal au obținut doar două victorii în acest sezon ceea ce este destul de puțin pentru o echipă care are pretenții la primele poziții. Tunarii au câștigat clar ultimele două confruntări directe la diferență de minim un gol. Astăzi pentru biletul zilei vom merge pe o victorie a oaspeților deoarece sperăm că vor ieși din pasa proastă în care se află. Nu am mizat pe biletul zilei pe o victorie a celor de la West Ham deoarece ei pot simți oboseala care s-a acumulat în timpul meciului cu Chelsea.