Biletul zilei: West Brom vs Liverpool

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : 2

Duminică după- amiaza de la ora 15:30 Liverpool se deplasează la Birmingham pentru meciul cu West Brom. Echipa lui Klopp se află în căutarea unui loc de Champions League la finalul sezonului. Cormoranii ocupă în prezent locul 3, dar situaţia lor este nesigură. Ei au un avans de doar două puncte faţă de Manchester City care ocupă locul 4, dar au un meci mai mult jucat, putând fi devansaţi dacă echipa lui Guardiola îşi va câştiga restanţa. Manchester United sunt pe locul 5 la 6 puncte distanţă de Liverpool, dar au două meciuri mai puţin jucate. Chiar şi echipa lui Mourinho poate veni la egalitate de puncte cu cormoranii dacă îşi vor câştiga restanţele. Jucătorii lui Klopp nu îşi pot permite să piardă nici un punct în acest final de campionat. Pentru biletul zilei vă recomandăm să pariaţi pe victoria lui Liverpool. Casele de pariuri oferă cote în jur de 1.90 pentru acest eveniment.

În ultimele 5 meciuri din campionat ale lui Liverpool, ambele echipe au marcat şi doar în remiza 1-1 de pe Etihad Stadium împotriva lui City nu au fost mai mult de 2.5 goluri. Pentru meciul de duminică de la Birmingham puteţi paria că ambele echipe vor marca un total de peste 2.5 goluri. Dacă veţi alege acest pariu, puteţi adăuga o cotă de 2.20 pe biletul zilei.

Victoriile pe care le-a obţinut Liverpool în ultima perioadă nu au fost lipsite de efort. Multe dintre meciurile câştigate au fost foarte disputate şi câştigate la diferenţă de un singur gol. Faptul că Liverpool a primit cel puţin un gol în fiecare din ultimele cinci meciuri de campionat indică problemele pe care cormoranii le au în apărare. Vă recomandăm pentru biletul zilei pariul că Liverpool va câştiga meciul la diferenţă de un singul gol. Casele de pariuri oferă cote în jur de 3.60 pentru acest eveniment.