Biletul zilei: West Brom vs Arsenal

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
West Brom - Arsenal
1
5.50
X
4.25
2
1.65

Unul dintre ultimele meciuri ce se va disputa în acest an calendaristic va avea loc unde știm cu toții, în Premier League. West Brom și Arsenal se vor înfrunta pentru ultimele puncte puse în jo în acest an. Meciul acesta va găsi cele două formații în mare criza de puncte și astfel o victorie va fi un motiv de bucurie pentru toți susținătorii echipei ce va câștiga. Diferența mare dintre cele două echipe ne va  da o favorită clară la victorie. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol și o să pariați pe mâna noastră și a specialiștiilor noștrii.

West Brom a coborât pe ultima poziție a clasamentului din Premier League. Chiar dacă mai este mult până la finalul sezonului se pare încă de pea cum că gazdele partidei de astăzi vor avea probleme mari cu evitarea retrogradării. Lanterna roșie a clasamentului a reușit să acumuleze numai 15 puncte ceea ce este foarte puțin. Rezultatele înregistrate în ultimele cinci etape au fost unele dezastruoase. Doar două remize au fost meciurile din care au obținut puncte. În celelalte trei meciuri au suferit înfrângeri. În fața propriilor fani, în cele zece meciuri disputate au obținut o singură victorie ceea ce este foarte puțin pentru o echipă ce își dorește să fie și anul viitor în Premier League. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a celor de la Arsenal.

Arsenal este în căutarea puntelor și astăzi. Tunarii nu vor să piardă contactul u primele clasate, astfel că vor face totul pentru victorie. Oaspeții acestei partide ocupă în acest moment poziția a șasea a clasamnetului după ce au obținut 37 de puncte în acest sezon. Eipe se pare că se află pe o pantă ascendentă deoaree în ultimele cinci etape nu a suferit nici o înfrțngere. Trei rezultate de egalitate și două victorii sunt rezultatele oaspeților în această perioadă. Trei din ultimele patru meciuri directe dintre cele două formații au fost câștigate de către cei de la Arsenal. Biletul zilei poate fi o sursă de venit daă alegi să mizezi pe ponturile oferite de noi. Pariază și câștigă cu biletul zilei propus de noi.