Biletul zilei: Watford vs Manchester United

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Watford - Manchester United
1
5.50
X
4.00
2
1.69

Diavolii își continuă cursa de urmărire a rivalilor din oraș, Manchester City. Astăzi în cadrul etapei cu numărul 14 din Premier League care este una intermediară, Manchester United se va deplasa la Watford. Dacă la elevii lui Jose Mourinho ne așteptam să aibă un sezon bun nu același lucru îl putem spune despre cei de la Watford. Meciul din aceatsă seară se anunță unul dificil pentru ambele echipa iar cine va deschide scorul va avea o șansă mare la victorie. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri deoarece după părerea mea cotele sunt unele de care putem profita și să obținem un câștig mare.

Watford are rezultate destul de bune în acest sezon pentru o echipă cu pretențiile ei. Echipa gazdă ocupă în acest moment poziția a opta a clasamentului cu 21 de puncte acumulate. În ultimele două etape au obținut două victorii dar trebuie să ținem cont că au fost obținute în fața unor adversare mai slab clasate. Din șase meciuri disputate de Watford pe propria arenă Vicarage Road, a reușit să câștige doar două.  Pentru formația gazdă în această seară nu vor putea evolua Success, Kaboul, Catcart, Chalobah, Deeney și Hoban. Aceste absențe pot influența decisiv rezultatul final al partidei. Pronosticul pentru biletul zilei al acestei partide va avea o cotă de 1.69.

Manchester United pornește din postura de favorită la cele trei puncte puse în joc. Elevii lui The Special one ocupă poziția a doua a clasamentului cu 29 de puncte. Diferența față de Manchester City este de Manchester City este de opt puncte iar orice pas greșit al diavolilor ar putea însemna diminuarea șanselor la titlul de campioană. În deplasare oaspeții din această seară nu câștigat în ultimele trei meciuri. Mai mult în ultimele două jocuri departe de proprii suporteri au suferit înfrângeri. Singuri absenți pentru echipa oaspete sunt Carrick și Jones. În ultimul meci disputat pe acest stadion dintr ecele două formații a fost câștigat de cei de la Watford. Pentru biletul zilei mizăm pe faptul că oaspeții se vor motiva și vor depăși forma slabă pe care o arată la jocurile din deplasare. Biletul zilei poate fi o sursă de a obține profit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi.