Biletul zilei: Watford vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Watford vs Man. City
Watford - Man. City
1
8.75
X
4.50
2
1.38

Lupta pentru un loc pe podiumul din Premier League este în vizorul nostru pentru biletul zilei. Suntem în ultima etapă din Premier League, iar meciul dintre Manchester City şi Watford este una dintre partidele ce vor decide cine se va afla pe locul 3 la finalul campionatului. Întâlnirea va avea loc în această după-amiază la ora 17:00, odată cu toate meciurile din ultima etapă. Stadionul ce va găzdui evenimentul este Vicarage Road, stadionul celor de la Watford. Acest meci reprezintă o oportunitate foarte bună pentru biletul zilei!

Manchester City doreşte să termine campionatul pe locul al 3-lea şi să mearge direct în grupele UEFA Champions League. Totuşi, pentru a putea realiza asta are nevoie de un rezultat pozitiv în această seară pe stadionul celor de la Watford. Cu un număr de 75 de puncte, echipa este succedată de Liverpool cu 73 de puncte, care doreşte să îi fure locul pe ultima sută de metri, însă totul depinde de formaţia din Manchester şi de performanţa sa din această după-amiază. Echipa antrenată de Pep Guardiola are 3 victorii în ultimele 3 etape jucate. Absenţi din lot vor fi: Claudio Bravo, Delph şi Gundogan. Datorită diferenţei mare de valoare şi de performanţă dintre cele 2 adversare, pe biletul zilei vom alege pronosticul 2 în dreptul acestui meci.

Watford este într-o formă mai puţin bună decât adversara să, această reieşind din faptul că echipa are 5 înfrângeri la rând în ultimele meciuri jucate. Formaţia din Manchester, adversara să din această partida a câştigat ultimele 5 întâlniri directe dintre acestea. Lotul echipei este deasemenea afectat, având 5 absenţi confirmaţi şi încă 3 ce probabil nu vor juca. Chiar şi aşa, Watford nu are nimic de pierdut în această partida, fiind pe locul 16 în campionat, cu 40 de puncte şi fără a avea frică retrogradării. Acestea fiind zise, nu uitaţi să adăugaţi acest meci pe biletul zilei!