Biletul Zilei: Watford vs Liverpool

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Watford vs Liverpool Ponturi pariuri pe beturi.ro
Watford - Liverpool
1
6.50
X
4.50
2
1.53

Liverpool încă speră să obțină un loc în BIG 4 care asigură calificarea in UEFA Champions League pentru sezonul următor. Pentru acest lucru  ’’cormoranii’’ au nevoie de victorie,  astăzi de la ora 22:00.  Meciul se anunță unul deschis deoarece, pentru Watford meciul nu are o miză foarte mare, iar pentru Liverpool este important pentru realizarea obiectivului. Această partidă o are pe Liverpool ca favorită la victorie. Ținând cont de importanța meciului, acesta nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei pe care îl vom plasa la pariuri.

Watford, este lipsită de orice fel de griji în privința retrogradării deoarece este clasată la mijlocul clasamentului pe poziția a 10-a.  Gazdele se află într-o scădere de formă venită pe o relaxare în acest final de sezon. În ultimele 3 meciuri ei au suferit 2 înfrângeri în care nu au marcat niciun gol. Ofensiva echipei gazdă a reprezentat principal lor problemă în acest sezon. Cu 37 de goluri marcate în acest sezon atacul celor de la Watford este cel mai slab dintre primele 15 clasate. Pe propriul teren, Vicarage Road, Watford vine după 3 victorii în ultimele 3 partide. Acest meci o are pe Liverpool favorită la victorie, iar atunci când vom plasa biletul zilei trebuie să adăugam și cota de 1,53 care este atribuită ’’cormoranilor’’ la victorie.

Liverpool vine după o înfrângere surprinzătoare suferită etapa trecută pe propriul teren, 1-2 în fața echipei Crystal Palace. Echipa pregătită de Jurgen Klopp are cea mai bună ofensivă a acestui sezon cu 70 de goluri înscrise, media fiind de peste 2 goluri în fiecare partidă.  În meciurile din deplasare, Liverpool a obținut 2 victorii în ultimele 2 etape jucate.  În clasament ’’cormoranii’’ au 2 puncte avans peste Manchester United care este pe a 5-a poziție, dar Liverpool are un meci mai mult disputat.  Dacă jocul rezultatelor nu o va ajuta, atunci oaspeții vor fi în pericol de a pierde locurile de UEFA Champions League. Klopp are 3 jucători foarte importanți, absenți, pentru acest meci.  Sturridge, Mane, Henderson sunt în capul listei de absenți. Înainte de a plasa biletul zilei este indicat să citești analizele specialiștilor noștri pentru că sunt foarte bine documentate.