Biletul zilei: Waregen vs Standard Liege

Recomandarea noastră: 2

biletuș zilei
Waregen - Standard Liege
1
2.70
X
3.35
2
2.60

Campionatul beșgian de fotbal, Jupiler League ne propune în acest mijloc de săptămână o etapă intermediară care ne va programa meciuri foarte interesante. Waregen va primi vizita celor de la Standard Liege în cel mai interesant joc al zilei. Meciurile dintre cele două formații au produs mult spectacol în ultima perioadă. Trei din ultimele patru meciuri s-au încheiat cu minim  patru goluri ăe tabelq de marcaj. Astăzi ne așteptăm la fel, la un joc cu multe goluri pe tabela de marcaj. Am ales pentru biletul zilei la pariuri acest meci deoarece majoritatea campionatelor nu programează partide în acest mijloc de săptămână, iar Jupiler League poate fi o sursă de profit.

Waregen este una dintre cele mai slabe echipe din Belgia în acest sezon. Gazdele partidie din această seară ocupă poziția a 14-a a clasamentului, penultima. Ei au reușit până în acest moment să acumuleze doar  23 de pucnte. Victoria obținută în ultima etapă a pus capăt unei serii de trei înfrângeri la rând. Pe teren propriu cei de la Waregen au obținut rezultate foarte slabe în ultima perioadă. Ei au înregistrat patru înfrângeri în ultimele patru runde și au reușit să marcheze un singur gol. Această formă le dă speranțe foarte mici pentru jocul din această seară. Biletul zilei la pariuri ne va aduce pentru astăzi o cotă de 2.60.

Standard Liege se luptă pentru a ocupa un loc de play-off. Echipa la care evoluează și internaționalul român Răzvan Marin este pe poziția a șasea înaintea acestei runde. Este ultima care asigură prezunța în play-off. Chiar dacă în ultima rundă au obținut un succes, cei de la Standard mu traversează o formă foarte bună. În ultimele cinci etape au reușit să înregistreze o singură victorie ceea ce este destul de puțin pentru pretențiile echipei. În 11 meciuri disputate departe de proprii fani, oaspeții din aceatsă seară au reușit să acumuleze doar nouă puncte. Ei sunt abia pe locul al 11-lea într-un clasament al meciurilor desfășurate departe de proprii fani. Astăzi Standar este obligată să obțină victoria pentru a păstra șanse la un loc de play-off. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa Beturi.ro. Pariază și câștigă în foecate zi cu biletul zilei, alături de noi.