Biletul zilei: Napoli vs Udinese

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Napoli - Udinese
1
1.30
X
5.50
2
8.50

Cupa Italiei a ajuns în faza optimilor de finală. În această manșă vor intra și cele mai puternice formații din Serie A. Un joc foarte interesant ce se va disputa între două echipe foarte puternice este partida dintre Napoli și Udinese. Partida va avea loc pe San Paolo. Chiar dacă avem o favorită clară la victorie în acest meci nu putem fi așa siguri că meciul este jucat încă de la început. Udinese va veni la Napoli să joace și poate chiar să producă surpriza. Pronosticul pentru biletul zilei la acest meci o să îl afli doar dacă citești acest articol.
Napoli este favorită clară la calificarea în sferturile de finală. În acest meci Maurizzio Sarri este posibil chiar să odihnească unii dintre jucătorii care au evoluat foarte mult în acest sezon pentru meciurile ce vor urma în Serie A. În Serie A, napoletanii ocupă prima poziție a clasamentului. Ei au doar un singur punct avans față de Juventus. Gazdele partidei din această seară au ajuns în această faza fără a juca vreun meci. Datorită faptului că au terminat campionatul trecut foarte sus în clasament. Chiar dacă pentru napoletani vor juca jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon nu înseamnă că ei nu rămân cu prima șansă la victorie. Pronosticul pentru biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a celor de la Napoli.
Udinese vine să producă surpriza în acest meci. În Serie A cei de la Udine ocupă poziția a 11-a a clasamnetului. Forma de moment a oaspeților din această seară este una foarte bună. Ei vin după trei victorii în ultimele trei partide. Acest lucru poate fi un semna pentru gazde deoarece, Udinese va veni să joace. În această ediție a Cupei Italiei au reușit să treacă de Frosinone și de Perugia. În meciul cu Perugia putem spune că Udinese a făcut spectacol deoarece a reușit să câștige cu scorul de 8-3. Trebuie să ne așteptăm la un meci spectaculor și deschis fiind chiar posibil să marcheze ambele echipe. Biletul zilei ne poate aduce un porfit important de pe urma acestui meci. Bilanțul pentru biletul zilei trebuie făcut la capătul unei perioade mai lungi de timp pentru a vedea dacă suntem în câștig.