Biletul zilei: Voluntari vs Viitorul

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Voluntari - Viitorul
1
3.65
X
3.20
2
2.08

Întâlnire foarte interesantă în ultimul meci al etapei cu numărul 18 din Liga 1. FC Voluntari va primi vizita celor de la Viitorul. Ambele echipe sunt printre surprizele plăcute ale Ligii 1.  Acest meci se anunță unul spectaculos pentru că ambele echipe traversează o formă foarte bună în special Viitorul. Chiar dacă în doar unul din ultimele patru meciuri directe am văzut mai mult de un gol astăzi sperăm ca spectacolul să își facă simțită prezența. La capitolul absențe nu avem informații că vor lipsi jucători importanți din loturile celor două formații. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți articolul și o să aveți șanse mai mari de câștig.

Voluntari încă mai păstrează speranțe la prinderea unul loc de play-off în cazul unei victorii astăzi. Înaintea acestui joc gazdele ocupă poziția a zecea a clasamentului cu 20 de puncte acumulate. Cu o singură victorie în ultimele cinci etape elevii lui Claudiu Niculescu nu traversează chiar o formă foarte bună.  Pe teren propriu gazdele de astăzi au reușit să acumuleze opt puncte din 11 meciuri disputate. O veste bună pentru tehnicianul echipei este aceea că în aceatsă săptămână sunt șanse foarte mari să semneze și Sâmnărtean care ar fi un câștig important pentru echipă. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va avea o cotă care ne va dubla suma pariată de 2.08.

Viitorul este cea mai în formă echipă din campionatul României. După începutul mai ezitant de campionat , campionii de anul trecut sunt acum într-o perioadă în care pot fi opriți cu greu. Viitorul vine după șase victorii în ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile. Cu 29 de puncte acumulate până în acest moment puștii lui Hagi sunt clasați pe poziția a cincea a clasamentului. După forma arătată în ultimele meciuri putem spune că Viitorul poate fi sigură de prezența în play-off. Astăzi va trebui să îl urmărim și pe GeorgeȚucudean care este pe poziția a patra în topul celor mai bună marcatori din acest sezon. Pentru biletul zilei vom merge pe o victorie a celor de la Viitorul care după părerea noastră se vor impune fără mari probleme în meciul de astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit davă mergi pe ponturile noastre.