Biletul zilei: FC Voluntari vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
FC Voluntari - CSU Craiova
1
4.75
X
3.25
2
1.82

Lupta pentru Liga 1 este mai strânsă ca niciodată. Astăzi va debuta etapa cu numărul 25, penultima înaintea play-off-ului. Partida intre FC Voluntari și CSU Craiova ne va ține cu sufletul la gură și foarte aproape de micul ecran. În aest emci avem o favorită clară, CSU Craiova, dar acest lucru nu înseamnă cu gazdele nu pot da o replică foarte bună și chiar să obțină minim un punct. În clasament distanța este una foarte mare între cele două echipe, dar să nu uităm că este fotbal, care nu se joacă doar în ordinea din clasament. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

FC Voluntari nu mai are nici o șansă la play-off și este sigură de participarea ei în play-out. Gazdele partidei din această seară au făcut două meciuri total diferite în acest an. După ce au  pierdut clar în fața celor de la Iași, scor 4-0, au reușit o victorie spectaculoasă cu scorul de 3-2 la Timișoara în fața Politehnicii. Astfel cei de la Voluntari au arătat o mare inconstanță în jocul lor. În meciul din seara aceasta pentru cei de la Voluntari poate apărea și lipsa motivației deoarece în acest sezon nu vor mai putea realize foarte multe.. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 1.82.

CSU Craiova este favorită la victorie în această seară. Oltenii dacă vor învinge vor ajunge la un punct de FCSB și la trei de CFR Cluj. Dupăp egalul din partida cu Dinamo, scor 2-2, cei de la Craiova au reușit să îi învingă pe cei de a Sepsi Sfântu Gheorghe  cu scorul de 1-0. Astăzi pentru Băluțăp și compania sunt foarte importante cele trei puncte deoarece s-ar apropia și ar pune presiune pe echipele aflate în fruntea clasamentului. În deplasare, oltenii nu au câștigat în ultimele patru etape dar astăzi poate fi un moment oportun să își treacă în cont victoria. În meciul tur dintre cele două echipe scoru a fost de 1-1. Biletul zilei va avea ca pronostic în această seară o victorie a celor de la CSU Craiova. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.