Biletul zilei: Vitesse vs Viitorul

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Vitesse - Viitorul
1
1.35
X
5.00
2
7.00

Prima echipă din România care va intra în luptă în această seară este Viitorul. Elevii lui Gheorghe Hagi Începând cu ora 21:00 Viitorul va evolua în deplasare contra celor de laVitesse. Acest meci se anunță unul foarte dificil pentru oaspeți. Meciul tur disputat la Ovidiu s-a încheiat cu scorul de 2-2. Dupăce Viitorul a condu cu scorul de 2-0 în tur s-a văzut mai apoi egalată. Miza meciului de astăzi va fi una foarte mare deoarece în joc este calificarea în turul altreilea din UEFA Europa League. Astăzi ne așteptăm laun joc mai dur din partea ambelor echipe deoarece arbitrul întâlnirii va fi un scoțian. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele noastre de pe site-ul Beturi.ro.

Vitesse are un avantaj mare pentru meciul din această seară. Olandezii au arătat un joc solid la Ovidiu dar și ei au făcut unele erori. Datorită faptului că vor evolua pe teren propriu ei sunt favoriți la calificare. Un dezavantaj pentru formația gazdă poate fi acela că în Olanda nu a început încă sezonulși astfel, meciul tur a fost singurul meci official disputatat de ei în acest sezon. Vitesse nu are nici un jucător indisponibil pentru acest meci. Pe teren propriu gazdele de astăzi sunt o echipă foarte puternică deoarece ultima înfrânegere în fața suporterilor a fost suferită la sfârșitul lunii martie. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.35.

Viitorul va încerca să producă surpriza și să elimine pe Vitesse.Elevii lui Gheorghe Hagi au nevoie de o victorie sau de un meci egal dar cu cel puțin trei goluri marcate. Oaspeții partidei de astăzi nu trec prin cea mai bună formă a lor. În primele două etape ale Ligii 1 nu au obținut nici un success, iar în cinci meciuri oficiale în acest sezon au doar o victorie. În turul întâi au trecut de Racing Luxembourg pe care i-au eliminate cu scorul de 2-0 la general. Constănțenii nu trec printr-o formă foarte bună și acest lucru îi poate costa calificarea. Din tabăra oaspeților va lipsi în această seară Andrei Artean. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă alături de noi cu biletul zilei.