Biletul zilei: Vitesse vs Utrecht

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Vitesse - Utrecht
1
2.20
X
2.70
2
3.05

Campionatul olandez de fotbal Eredivise ne propune astăzi un meci foarte important. Așa cum este regulamentul, în Olanda se joacă play-off pentru sezonul viitor al UEFA Europa League. Finala pentru UEFA Europa League se va desfășura în dublă manșă între Vitesse și Utrecht. Miza acestor partide este una foarte mare deoarece echipa care se va impune va juca în cupele europene în sezonul următor. În cele două meciuri directe disputate în acest sezon de cele două formații avantajul este de partea celor de la Utrecht care au obținut o victorie la scor iar un meci s-a încheiat la egalitate. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce pentru astăzi un câștig destul de important.

Vitesse speră să obțină un rezultat bun în această seară pentru a păstra șanse și pentru retur care se anunță destul de greu. Gazdele partidei de astăzi au terminat sezonul pe poziția a cincea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 49 de puncte. În primul tur al acestui play-off cei de la Vitesse au reușit să elimine pe Den Haag. La general scorul a fost clar în favoarea gazdelor de astăzi care s-au impus în ambele meciuri. La general scorul în favoarea celor de la Vitesse a fost de 7-3. Sperăm să asistăm la un meci foarte interesant dar de pe urma căruia să câștigăm la pariuri. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Utrecht are nevoie de o victorie în acest prim meci pentru a se califica mai departe. Oaspeții partidei de astăzi au terminat sezonul pe poziția a cincea după ce au acumulat cu cinci puncte mai mult decât adversara din această seară. În primul tur al play-off-ului cei de la Utrecht au avut o dublă destul de grea în fața celor de la Herenveen. Scorul la general a fost de 5-5 dar s-au calificat în această finală datorită golurilor marcate în deplasare. Utrecht pornește cu prima șansă la victorie astăzi dar trebuie să ținem cont că au avantajul terenului propriu în manșa retur. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 3.70. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei oferit de Beturi.ro și o să realizezi profit pe termen lung.