Biletul Zilei:Villarreal vs Gijon

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Villareal vs Sporting Gijon - Ponturi pariuri pe Beturi.ro
Villarreal - Sporting Gijon
1
1.43
X
4.70
2
6.75

Villarreal încearcă obținerea unui loc în cupele europene iar pentru acest lucru are nevoie de obținerea celor 3 puncte în această partidă. De la ora 21:45, pe stadionul Estadio de la Ceramica Villarreal va primi vizita celor de la Sporting Gijon. Meciul contează pentru runda cu numărul 35 din La Liga. În această partidă ambele echipe au foarte mare nevoie de cele 3 puncte așa că ne așteptăm la un meci echilibrat în care echipa gazdă pornește ca favorită. Dacă mizăm pe Villarreal pentru obținerea celor 3 puncte putem beneficia de un câștig suplimentar pe biletul zilei.

Villarreal are a doua defensivă din Primera Division cu doar 27 de goluri primite. În ultimele 5 partide disputate, submarinul galben, a obținut 4 victorii cu ajutorul cărora a reușit să reintre în lupta pentru cupele europene. În ultima etapă, cei de la Villarreal au obținut un success răsunător pe terenul celor de la Atletico Madrid cu scorul de 1-0.  Pe propriul teren, în campionatul Spaniei, gazdele de astăzi au 3 victorii în ultimele 4 meciuri jucate. Acest lucru ne demonstrează că Villarreal este o forță în fața propriilor suporteri. Pentru biletul zilei de astăzi putem beneficia de cota de 1,43 pe care o au cei de la Villarreal la victorie.

Sporting Gijon va încerca minunea, pe acest final și își dorește să obțină cât mai multe puncte pentru a se salva de la retrogradare. Dacă analizăm parcursul echipei în acest sezon vedem că acest lucru tinde spre imposibil.  Echipa oaspete se află într-o formă foarte slabă. Aceasta nu a mai simțit gustul victoriei de 6 partide.  Ultima victorie a celor de la Gijon a fost la mijlocul lunii martie. De la acel moment au mai acumulat doar 3 puncte pe care le-au obținut în urma a 3 rezultate de egalitate. În acest sezon apărarea a fost punctul slab al lui Sporting. Echipa oaspete a încasat 67 de goluri pe parcursul acestui sezon, ceea ce reprezintă că au una dintre cele mai slabe defensive. Acest meci reprezintă una dintre ultimele șanse pe care le are Sporting Gjon de a mai spera la salvarea de retrogradare. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie fără prea mari emoții a celor de la Villarreal. Urmărește sfaturile specialiștilor noștri pentru biletul zilei pentru a fi inspirirat atunci când plasezi biletul zilei.