Biletul zilei: Villareal vs Barcelona

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Villareal - Barcelona
1
5.75
X
4.50
2
1.54

Primera Division ne propune un joc foarte interesant astăzi cu începere de la ora 21:45. Villareal va primi vizita liderului Barcelona într-o partidă ce va conta pentru etapa cu numărul 15. Chiar dacă acest meci are o favorită la victorie în opinia caselor de pariuri, trebuie să fim foarte atenți atunci când alegem pronosticul pentru biletul zilei. Niciuna dintre cele două echipe nu a câștigat vreun meci în ultimele două etape ceea ce înseamnă că nu traversează o formă de moment foarte bună. Trebuie să ținem cont de faptul că în cele două loturi sunt jucători de mare valoare care pot face ricând diferența.

Villareal vine după două înfrângeri în ultimele două etape disputate. În ambele meciuri ,,Submarinul galben” a primit câte trei goluri. Cu aceste două înfrângeri în care nu au acumula niciun punct au coborât pe poziția a șasea a clasamentului din La Liga. Villareal a acumulat până acum 21 de puncte. Până la echipa clsată pe poziția a cincea diferența este una destul de mare de șapte puncte. Pe teren propriun gazdele partidei din această seară fac jocuri destul de bune. Ei au acumulat 13 în urma a șase meciuri pe care le-au disputat în fața propriilor fani. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 1.54 pentru acest meci.

Barcelona vine după două rezultate de egalitate n ultimele două meciuri și astăzi va da totul pentru cele trei puncte. Catalanii sunt pe prima poziție a clasamentului după ce au acumulat 36 de puncte. Alături de Atletico Madrid sunt singura echipă care nu a suferit vreo înfrângere în acest sezon. Barcelona impresionează în acest sezon prin cifrele pe care le are în ambele compartimente. Ofensiva este cea mai bună din Spania cu 36 de goluri marcate. Nici defensiva nu putea să fie mai jos deoarece oaspeții au primit numai șapte goluri. Chiar dacă Messi și compania au trei remize și două victorii în ultimele cinci etape disputate, în această seară tot i vedem ca și favoriți la cele trei puncte. Biletul zilei va avea ca pronostic pentru acest joc o victorie a Barcei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre.