Biletul zilei: Viktoria Plzen vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Viktoria Plzen - FCSB
1
2.00
X
3.40
2
3.75

FCSB încearcă imposibilul în Cehia în partida retur din al treilea tur preliminar al UEFA Champions League. După ce meciul tur de la București s-a încheiat cu scorul de 2-2 astăzi roș-albaștrii pornesc cu șansa a doua la calificare. Elevii lui Nicolae Dică vor încerca să obțină victoria și automat calificarea în play-off-ul UEFA Champions League. Ținând cont că în acest meci este implicată o echipă din țara noastră, partida nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive.

Viktoria Plzen este favorită la calificarea în play-off-ul UEFA Champions League. Cehii au arătat un joc foarte bun în meciul tur și chiar au dominat partida în unele momente. În week-end Viktoria Plzen a evoluat în prima etapă a campionatului Cehiei în fața echipei Dugla Praga. Acest meci a fost un antrenament foarte bun pentru gazde deoarece au câștigat foarte ușor cu scorul de 4-0. Pentru jocul de astăzi jucătorii cehi au un moral mai bun decât al steliștiilor și în plus vor evolua în fața propriilor fani. Problemele de lot din tabăra gazdelor continuă, astfel tehnicianul celor de la Viktoria Plzen nu se va putea baza pe Hubnik, Kobarik, Kozacik, Pilar. Biletul zilei de astăzi este unul interesant deoarece sunt programate foarte multe meciuri din cea mai puternică întrecere intercluburi

FCSB a plecat cu speranțe mari spre Cehia, jucătorii fiind foarte motivați pentru a obține calificarea. În acest sezon românii sunt neînvinși în cele patru meciuri pe care le-au disputant. În campionat vin după o remiză cu scorul de 1-1 în fața echipei CSU Craiova. Dacă privim jocul din week-end putem spune că a fost unul destul de bun dar a lipsit inspirația spteliștiilor în fața porți. Dacă ținem cont că Nicolae Dică a încercat să își menajeze unii jucători pentru meciul de astăzi putem spune că a fost o repetiție reușită. Singurul indisponibil din tabăra steliștilor este una dintre cele mai importante piese din angrenajul echipei, Constantin Budescu. Pentru biletul zilei  la pariuri sportive de astăzi vom miza pe faptul că jucătorii de la FCSB vor fi foarte motivați, avănd promisă o primă de 30 000 de mii de euro în cazul calificării. Cu biletul zilei poți avea un profit destul de mare dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.