Biletul zilei: Viktoria Plzen vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Viktoria Plzen - FCSB
1
1.70
X
4.05
2
4.85

FCSB continuă să domine Europa. Roș-albaștrii se vor deplasa astăzi la Plzen pentru cea de-a patra confruntare a sezonului contra celor de la Viktoria Plzen. După trei confruntări bilanțul este unul în favoarea echipei noastre care a reușit două victorii și o remiză. Cele două formații sunt pe primele două poziții ale grupei dar distanța dintre ele este una destul de mare, patru puncte. Acest meci se va desfășura în cadrul grupei G din care mai fac parte formațiile Hapoel Beer Sheva și Lugano. Pronosticul pentru biletul zilei este unul la care se așteaptă multă lume dar este important să citiți argumentele pentru care am ales acest pont.

Viktoria Plzen are un adevărat coșmar în fața echipelor din România. Cehii au fost eliminați în sezoanele trecute de către Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu și acum a venit rândul Stelei. Gazdele jocul din această seară au acumulat șase puncte după cele patru jocuri din această grupă. Punctele au venit în urma victoriilor contra echipelor Hapoel Beer Sheva și Lugano. Ambele victorii au fost obținute pe propriul teren ceea ce poate însemna un mic avertisment pentru roș-albaștrii. În afară de meciul tur disputant la București Viktoria Plzen a reușit să înscrie în fiecare partidă din această grupă. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va avea o cotă de 4.85.

FCSB vine din postura de lideră a grupei și are nevoie de un singur punct astăzi pentru a putea sărbători câștigarea grupei. Steliștii au obținut trei victorii și un rezultat de egalitate în meciurile disputate în această grupă. Nicolae Dică nu se va putea baza pentru acest meci pe Pintilii, Teixeira și Marko Momcilovic, care nu au făcut deplasarea cu lotul. Steliștii în ultima etapă a Ligii 1 au suferit un duș rece după înfrângerea cu scorul de 1-0 în fața celor de la Poli Iași. Budescu și compania vor dori să facă uitată acea înfrângere și să arate suporterilor adevărata față a echipei. Echipa noastră are și avantajul moral în fața cehilor. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a steliștilor. Acest pont are pentru biletul zilei și legătură cu meciurile anterioare dintre cele două echipe în care roș-albaștirii au demonstrate că sunt net superiori ca valoare .