Biletul zilei: Viitorul vs Voluntari

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Viitorul - Voluntari
1
1.64
X
3.65
2
5.40

Astăzi o nouă etapă din Liga 1 a ajuns la final. În această seară se vor desfășura primele două partide ale rundei cu numărul trei. De la ora 18:00, la Ovidiu, Viitorul va primi vizita celor de la Voluntari. În cele două etape disputate, cele două adversare de astăzi au obținut rezultate similare. Meciul de astăzi este unul foarte important pentru ambele formații deoarece cu un rezultat pozitiv vor ieși din mini criza pe care o traversează. Cele două formații s-au întâlnit de două ori în sezonul trecut și ambele meciuri s-au încheiat cu scorul de 0-0.Acum echipele au mulți jucători noi și sperăm să asistăm și la goluri. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă destul de mare pentru această partidă.

Viitorul are șansa să își refacă moralul. La finalul săptămânii trecute elevii lui Gheorghe Hagi au fost eliminați din turul al doilea la UEFA Europa League. Ei au pierdut returul contra celor de la Vitesse cu scorul de 3-1. Nici în Liga 1, gazdele partidei de astăzi nu s-au descurcat mai bine. În cele două etape disputate până acum ei au reușit să acumuleze un singur punct. În prima etapă au pierdut în fața celor de la Dunărea Călărași, pentru ca în a doua etapă să obțină doar un rezultat de egalitate la Chiajna în fața Concordiei. Biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a celor de la Viitorul în acest meci.

Voluntari nu a început nici ea mai bine acest sezon. Elevii lui Daniel Oprița au obținut un singur punct în clasament. În prima etapă au pierdut cu scorul de 2-1 în fața celor de la Dinamo. În a doua rundă a venit și primul punct după remiza cu scorul de 1-1 contra echipei Gaz Metan Mediaș. Meciul de astăzi se anunță unul foarte greu pentru Voluntari. Oaspeții partidei de astăzi mai au de lucrat la nivelul relațiilor de joc deoarece în această vară au fost aduși foarte mulți jucători noi la echipă. Pe biletul zilei vom merge pe o victorie a Viitorului pentru că sunt echipa cu o valoare individuală mai mare și care în plus va evolua și pe teren propriu. Pariază în fiecare zi și obține câștig cu biletul zilei.